1 år i Jylland...

Tænkt sig at jeg nu, har boet over 1 år i Jylland. Det er jo vildt så stærkt tiden går, og så alligevel, kan jeg til tider synes tiden er lang.

For godt og vel en måned siden cirka, havde jeg den vildeste hjemve, og ville faktisk gerne hjem og bo på Fyn igen. Men så havde vi en lang periode hvor vi tit skulle til Fyn, og så forsvandt den igen, så fandt ud af at det simpelthen bare var savn til dem derhjemme.

Efter vi har fået den nye lejlighed at bo i, ja så føler jeg virkelig at vi har fået et hjem herover, det føles som et hjem, når man er her, og ikke bare som noget midlertidigt noget. Vi indretter os også her, vi planlægger ting ud i fremtiden, som at lave højbed næste forår, og i det hele taget bare få noget på væggene.

Jeg føler også at man har fået et tilhørsted, jeg mangler faktisk bare jobbet for at jeg føler mig helt hjemme herover. Og det er jeg sikker på nok snart skal komme, og ellers må jeg jo selv skabe noget arbejde ;-)

Jeg er helt vild med Ringkøbing by, altså selve byen, den er hverken for stor eller for lille. Der er hvad der skal være, og byen gør utroligt meget for deres børn og unge mennesker. Hver gang der er skoleferie herover, så sker der noget oppe på torvet for børnene. Og når der er jul, påske eller de kongelige kommer :-) Ja så bliver der pyntet op, og der ser så hyggeligt ud. Det kunne min gamle kommune lære noget af.

Jeg begynder også at kunne forstå en del af det jyske, når bare de ikke taler for hurtigt ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer