13 års kærlighed....

Er i klar :-) For nu bliver det sku lidt sukkersødt og rosenrødt. For ja engang imellem, blandt alle de sure pligter og sokker ;-) Så er det sådan herhjemme.

Manden min, han har været min i nu 13 år, og faktisk lidt længere tid, for der gik lidt inden jeg ville være kærester ;-) Jeg synes det er ufatteligt at der er nogen der har holdt mig ud så langt tid, altså udover min familie, men de er ligesom nød til det jo ;-)

Men i 13 år, har jeg hver eneste dag haft en jeg kunne betro mig til, en som ville lytte og en der kunne sige at nu var jeg altså dum, give mig det modspil jeg har brug for. M sagde fra dag 1 at jeg skulle give ham modspil i vores forhold for ellers gik det ikke. Jeg var bestemt ikke god til det i starten, men nu er jeg eminent ;-) Det faktisk meget nemmere efter vi har fået Isabella, nu tror jeg nok nærmere han vil have det skruet lidt ned igen :-)

Men det er en fantastisk følelse at vide at du har en partner der altid er der, selv når du er grim og kaster op konstant i 7 måneder( selv ud over hele stuen) uden brok bliver der tørret op, og du hjælper mig i seng igen.

Jeg håber at alle på et eller andet tidspunkt i sit liv, får lov at opleve et stykke med lykke :-) For det er noget alle fortjener store som små.

M var på arbejde indtil eftermiddag, men derefter tog vi alle 3 på Hvide Sande Røgeri, og her fik vi en dejlig buffet, med fisk i lange baner, og så fik jeg den bedste rødspættefilet jeg længe har fået, mums den var god. Frøkenen herhjemme spiste rejer og rejer og rejer ;-) og majs og brød.

 

Isabella var en smule træt, men havde alligevel en fest uden lige, og der blev ikke sagt noget til at hun grissede helt vildt. De var så søde derhenne.

 

Jeg bestilte en hyldeblomst til maden, og denne var fra Bornholm. Og hold nu op den var altså bare super lækker. Jeg elsker hyldeblomst og hvis jeg kan få det vælger jeg næsten altid det. Og denne er nok den bedste jeg længe har smagt, så godt, at jeg faktisk har været inde og se hvor man kunne få dem :-) Dem her laver den :-) Bornholms Mosteri og når jeg finder ud af hvor de kan købes så får i det af vide :-)

 

 

Isabellas tallerken, fisken fik mor lov at spise, hun skulle bare have rejerne :-) Mor her glemte jo så at tage et billede af hendes eje mad ups, men det smagte for godt :-)

 

 

Og her er lig et glimt er den allerbedste rødspættefilet jeg nogensinde har smagt :-) Mums.

Vi fejrer normalt ikke sådan noget her, men os tøser invitere far ud og spiste, og det var så hyggeligt :-)

Husk at deltage i konkurrencen her: Vind en taske.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer