2. Fødselsdags giveaway.

Så blev det da lige tid til den 2 Fødselsdags giveaway.

Idag kan en heldig person, vinde et Fødselsdagstog med pigegarden, fra Friisenborg.
Det er de søde folk fra Abeungen.dk, som har givet denne flotte og meget fødselsdags præmie.

Jeg har faktisk siden, Isabella blev født, holdt meget af deres webshop, og det er faktisk fordi, jeg synes den har noget, anderledes over sig, de går op i at man finder de rigtige gaver, om det er en barselgave, eller om det en skøn fødselsdags gave man skal bruge.

Det er altid nemt at komme i kontakt med dem, og er man i tvivl om noget, jamen så får man altså hurtigt svar, og en rigtig god service. Jeg har før arbejdet sammen med, dem her på bloggen, og det er altså bare fedt, at de ville være med igen, til at fejre denne fødselsdag.

Hos abeungen.dk, kan man melde sig ind i deres kundeklub lige her : Kundeklub, så er du altid en af de første til at modtage deres nyheder og gode tilbud.

Du kan også finde dem på facebook, og jeg ved de vil blive rigtig glade hvis i går derind, og lige giver dem et like :-) Find dem her : facebook abeungen.

Og så er de faktisk også kommet på Instagram :-) Find abeungen her: Instagram @abeungen Her kan du følge billeder af de nye produkter, tilbud, konkurrencer og rabatter :-)

For at deltage:

Skriv i en kommentar for neden i kommentarfeltet, dit allerbedste fødselsdags minde :-) Om det er fra dig selv eller dine børn, eller også er det måske nogle helt andre.

Jeg finder en vinder Mandag den 30 marts.Elegant fødselsdagstog med pigegarder og cirkuskortege. Fødselsdagstoget er håndlavet og håndmalet i flotte farver. Der medfølger 9 tal, 1 - 9. Fødselsdagstoget er dansk design med pigegarder, gavevogn med plads til lys, elefant med dansk flag, cupcake med lys og søløve med hul i munden til at holde tallet. Togvognene sættes sammen med små kæder. Flot og festlig til børnefødselsdagen. Fødselsdagstoget er også en god gaveide til barnedåben.

Se det er da en fed præmie at vinde til at skabe nogle fødselsdags traditioner.

Indlægget er sponsoreret.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Marie Lorentzen
,
min 3'årige siger det bedste ved hendes fødselsdag var: "der var kage og gæster og kage. Men hvad var dejen lavet af?" ☺️☺️
Monica Figgé Jensen
,
Sidste sommer hvor min lille bandit blev 1 år. Der oplevede han bl.a. balloner for første gang og det var sjovt at se 😊
Monica Figgé Jensen
,
Sidste sommer hvor min lille bandit blev 1 år. Der oplevede han balloner for første gang og det var skønt at se 😊
Pia Christiansen
,
Mit bedste fødselsdagsminde er faktisk et år jeg ventede på at gæsterne skulle komme.Jeg havde fået en kjole og et sjippetov af min mor om morgenen og den havde jeg på i det fantastiske sommervejr alt imens jeg sjippede udenfor hoveddøren så var det bare at vente utålmodigt på gæsterne 😊
Nadia
,
Mit bedste minde er fra dengang jeg gik i folkeskole, og min storebror og jeg fik tidligt fri fra skole pga min fødselsdag, og vi gik igennem den høje sne i parken og lavede figurer med vores fodspor. Derefter kom vi hjem i varmen til varm kakao og boller 😊
Line Jakobsen
,
Mit bedste minde var dengang mine forældre arrangerede en skøn fødselsdag i skoven med sjov skattejagt og lækre kager

Min veninde skal have den til hendes datter Lykke 😊
Lisa Tschammer
,
Åh mit allerbedste fødselsdagsminde er svært at beskrive. Mine forældre var fantastiske til at holde vores fødselsdage og jeg håber inderligt at jeg kan leve op til det når jeg skal holde børnefødselsdage for mine sønner. Vi har altid haft temaer og har leget tusindvis af gode lege. Skattejagt, stoleleg, ballondans, tur i hestevogn, snobrød over bål, piratfest, jamen der er ikke det vi ikke har fået <3
Trine229,
Min piges 3 års fødsesldag var fantastisk! Hun var virkelig stor nok til at forstå hvad det handlede om - og bare SÅ glad over det hele! Fantastisk dag, med andre ord!
www.trinesoppskrifter.com
Stine B
,
Min datters fødselsdag (som i dagen, hvor hun blev født).

Det var så underligt at gå fra to til tre på en nat og sidde der, mig og min kæreste med ansvaret for det lille væsen.

Det var en fantastisk dag - jeg var lykkelig og brugte lang tid på at kigge på at hun sov!

Glæder mig til mange flere fødselsdags minder med min skønne datter og dette tog ville være så fin en tradition
F. Madsen
,
jeg husker det som vildt hyggeligt at være til fødselsdage hos klassekammerater i min skoletid. Håber at min datter også får den slags gode minder med i bagagen.