2. Fødselsdags giveaway.

Så blev det da lige tid til den 2 Fødselsdags giveaway.

Idag kan en heldig person, vinde et Fødselsdagstog med pigegarden, fra Friisenborg.
Det er de søde folk fra Abeungen.dk, som har givet denne flotte og meget fødselsdags præmie.

Jeg har faktisk siden, Isabella blev født, holdt meget af deres webshop, og det er faktisk fordi, jeg synes den har noget, anderledes over sig, de går op i at man finder de rigtige gaver, om det er en barselgave, eller om det en skøn fødselsdags gave man skal bruge.

Det er altid nemt at komme i kontakt med dem, og er man i tvivl om noget, jamen så får man altså hurtigt svar, og en rigtig god service. Jeg har før arbejdet sammen med, dem her på bloggen, og det er altså bare fedt, at de ville være med igen, til at fejre denne fødselsdag.

Hos abeungen.dk, kan man melde sig ind i deres kundeklub lige her : Kundeklub, så er du altid en af de første til at modtage deres nyheder og gode tilbud.

Du kan også finde dem på facebook, og jeg ved de vil blive rigtig glade hvis i går derind, og lige giver dem et like :-) Find dem her : facebook abeungen.

Og så er de faktisk også kommet på Instagram :-) Find abeungen her: Instagram @abeungen Her kan du følge billeder af de nye produkter, tilbud, konkurrencer og rabatter :-)

For at deltage:

Skriv i en kommentar for neden i kommentarfeltet, dit allerbedste fødselsdags minde :-) Om det er fra dig selv eller dine børn, eller også er det måske nogle helt andre.

Jeg finder en vinder Mandag den 30 marts.Elegant fødselsdagstog med pigegarder og cirkuskortege. Fødselsdagstoget er håndlavet og håndmalet i flotte farver. Der medfølger 9 tal, 1 - 9. Fødselsdagstoget er dansk design med pigegarder, gavevogn med plads til lys, elefant med dansk flag, cupcake med lys og søløve med hul i munden til at holde tallet. Togvognene sættes sammen med små kæder. Flot og festlig til børnefødselsdagen. Fødselsdagstoget er også en god gaveide til barnedåben.

Se det er da en fed præmie at vinde til at skabe nogle fødselsdags traditioner.

Indlægget er sponsoreret.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om