3 advents konkurrence

Har i været inde og kigge på abeungen.dk webshop. For deres side er helt klart et besøg værd, og de har nemlig været så søde at sponsorere den gave i kan vinde som 3 advent, og den har en værdi af hel 499 kr.
I kan vinde dette flotte armbånd i sølv med lilla prinsessekroner, så har i en skøn prinsesse der skal forkæles så er dette da lige en gave til hende. Armbåndet er 13-15 cm lang og armbåndet er rhodineret sølvkæde med emajle kroner :-)

Hvordan i kan deltage kommer senere nede, for jeg vil først lige vise hvad i kan få inde på www.abeungen.dk
De har virkelig så mange lækre ting, og jeg har fundet en masse som Isabella skal have, og når hun har fødselsdag her den 29 marts, ja så skal hun da helt sikkert have de der fødselsdags lys.

Jeg synes at deres træ mad er så super smart, og er sikker på at det er et hit, faktisk ved jeg at min niece elsker sit legekøkken, så måske der skal købe lidt træmad til hende.

De har en masse gode dåbsgaver også, og Isabella fik blandet andet det her puttetæppe i dåbsgave af hendes mormor og morfar.
og det er faktisk på tilbud lige nu til 259kr. Isabella elsker det, og det ligger fast i hendes seng, og det er også gerne det vi putter med inde i sofaen :-)

En ting jeg er fuldstændigt forelsket i er dette kalenderhus til kalendergaver, det er fra maileg, som faktisk ligger tæt på hvor jeg bor, mener jeg ;-) Men jeg synes det er så fint, og ville så gerne have det til Isabella til næste år hvor hun skal begynde at have pakkekalender.
Der er 24 lommer/ophæng. Amen altså er det ikke bare fint :-)

Nå men i vil vel gerne vide hvordan i kan vinde det flotte armbånd.

I skal gå ind på Instagram ;-)

Find min profil her : http://instagram.com/isabellasmor.dk

Der skal i finde dette billede herunder:

 

Når i har fundet billedet, skal i skrive i kommentar hvilken julesang bloggen har Idag den 14 december, ( hjælp her 14 december julesang) og så skal i tagge 2 venner som også gerne vil deltage. Og hvis i er rigtig søde så følger i også min side derinde :-)

God fornøjelse og glædelig jul.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer