3 "små" hit herhjemme

Nogle gange, når man som jeg sidder og kigger rundt på nettet, om det er på børnetøj eller pinterest. Så støder man på nogle ting som bare er for gode til at gå i glemmebogen.

Og derfor vil der fra nu af komme et indlæg hver torsdag, hvor jeg viser 3 "små" hit herhjemme, som jeg er stødt på. Det kan være alt lige fra køkkenudstyr, børneting, til artikler som jeg synes i ikke skal gå glip af. Men det kan også være ting som jeg har prøvet herhjemme, ting som vi tester :-)

Jeg håber i kan lide disse små ting(de kan altså også være store :-) )

Nr 1.

Gittes_design Strikker de flotteste ting, og i denne uge er jeg helt forelsket i dette sæt :-)

I kan se mere af hendes ting her
Nr 2.

It works. Nogle kender det måske, har måske prøvet det, men jeg har været lidt afvisende, men så blev jeg altså nød til at prøve det, og jeg må sige efter bare en behandling, så er alle mine strækmærker og ar blevet mindre røde. Det skal ikke betragtes som et slankemiddel, men der i mod noget, som kan stramme huden op, og få den til at syne glattere, samt mindre rød ar.

Jeg er stadig noget ny indefor det, da jeg indtil videre kun har prøvet en enkel, men jeg tester videre, og hvis der er stemning for det, kan jeg godt dele mine resultater, hvis jeg tør ;-)
Nr 3.

Denne uges hit herhjemme er ingefærshot, som hjælp til immunforsvaret. Vi tager et lille shot hver dag, og har gjort det nu i en uge. I kan læse min opskrift på dem her :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer