33+1 VS. 4 år.

Vi har jo herhjemme rundet en milepæl igen igen, nemlig Isabellas fødselsdag.

Hun er blevet 4 år nu, og hvis man spørg hende, så er hun faktisk ved at skulle i skole :-) Der går nok lige nogle år endnu, og det er moderen nu ret glad for.

Hvert år, når vi når denne tid på året, hvor Isabella bliver ældre, så reflektere jeg over tiden der er gået, føler jeg, mig heldig, lykkelig og bestemt meget rørt.

Isabella blev født i uge 33+1 og vejede 1970 g, hun tabte sig en del, men var den sejeste lille rødhåret fighter. For det er det hun er for mig. For hun klarede sig så godt, og så stærkt, at hun næsten ikke skulle have hjælp til noget. Jeg føler mig heldig, fordi jeg ved at mange andre præmature kæmper en stærkt og hård kamp, og hvor nogle desværre taber kampen, så er vi heldigvis mange forældre der får vores seje børn med hjem.

Det er en oplevelse der sætter sig meget dybe spor i hver eneste forældre, uanset hvor tidligt ens børn er kommet ud, eller hvordan de har klaret sig.

Man ved ikke hvad det vil sige at føde for tidligt og få et præmatur barn, før man har prøvet det.

Jeg kæmpede en hård kamp for at få Isabella, og det er noget som jeg stadig den dag idag kæmper med følgerne af, heldigvis er det ikke noget der gør mig syg længere, det er et overstået kapitel. Det er ikke så tid mere jeg tænker på det, men engang imellem, så snakker jeg lige om det, og vender det med min mor og søster. og føler mig heldig over at sidde her idag.

I kan læse med her: gravidietets og fødselberetning . Så kan i bedre forstå hvad der er sket.

Isabella er idag 4 år, og hun er faktisk næsten med højde og vægt mæssigt, hun vil altid være en lille pige tror jeg, men hun vokser lige efter hendes kurve, og det er fantastisk.

Dengang vejede hun 1970g da hun blev født, NU vejer hun 15,5 kg

Dengang målte hun 42 cm og NU er hun 99 cm, vi rammer snart en meter :-)

Hun har udviklet sig helt enormt efter hun er kommet i børnehave, og kan nu løbe og hoppe, og rigtig meget af det de andre også gør. Hun er lidt længere tid om at lære det grovmotoriske, men hun gør det.

Hun har over nogle måneder ændret sit sprog til det dårligere, hun har nemlig altid været ret skarp til det, men hun begyndte at rode rodt i ord hun ellers godt kunne, og kunne ikke høre hvad vi sagde, det viser sig så, at hun har enormt meget væske på ørerne, så hun skal ind og have dræn i ørerne, samt have fjernet polypper.

Er forbavset over hun ikke har klaget over ondt i ørerne, og sovet mere dårligt, men det har hun altså ikke, så hun må have en virkelig høj smertetærskel.

Men ellers er hun bare en pige, der kan få nogle flip som en teenager, er så kærlig, har en fantasi som jeg er imponeret over.

I får nogle billeder af hende her til slut.

Nyfødt. 1 år. 2 år. 3 år.

Isabella 4 år. Ved sit morgenbord med gave, flag og morgenhår. Lige som det skal være.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Tina Hjære Jakobsen
,
Kan stadig huske da du ringede der om natten, og da vi ude på fødestuen gik dette lille skønne væsen i mine arme, og så spitttet jeg var da jeg blev sendt afsted med hende til afdelingen, men skulle efterlader min datter på fødestuen, det var nok noget af det værste og samtidig noget stort, at have ansvar et kort øjeblik for dette vidunder. Og idag et vi så stolte og fulde af beundring af denne dejlige unge dame, og der går ikke en dag hvor vi ikke er taknemmelig 💕💕💕💕