4 advents giveaway.

Findes der noget mere lækkert, end at have friske blomster i ens hjem.

Jeg synes altid mit hjem bliver så meget mere lækkert når jeg har blomsterbuketter i hjemmet. Nogen gange er jeg bare så uheldig at de ikke holder særlig lang tid, men så fik jeg øjnene op for disse fantastiske blomster, eller det vil jo sige, jeg kendte dem jo godt i forvejen, for har altid haft dem som stueplanter.

Men nu er de kommet som buketter, og med en holdbarhed på minimum 3 uger. Det er altså 3 uger hvor du minimum har en frisk buket blomster at kigge på :-)
På billedet ser i en buket, som jeg sendte til min mor, som tak for hjælpen. De kan nemlig også sendes, og det er faktisk billigere end at sende en buket for en blomster forretning.

Sidst jeg havde dem herhjemme stod de faktisk 7 uger, super flotte alle ugerne, og som en ekstra bonus, de laver ikke grumset eller ulækkert vand som andre buketter kan gøre.

Jeg er fan af dem, og derfor synes jeg også en af jer skal have fornøjelsen af dem, eller det vil sige det er faktisk 2 der får fornøjelsen, for du kan vinde en buket til dig og en veninde, ven, mor, søster, mormor, olde eller hvem det nu skal være.

SÅDAN DELTAGER DU:
  1. skriv en julehilsen på bloggens facebook, der hvor dette indlæg er postet.
  2. tag den person som skal vinde en buket.

Jeg finder en vinder torsdag den 24-12-15.

Skulle i få lyst til at prøve blomsterne selv, så kan i finde dem her eller i føtex og bilka.

Denne konkurrence er sponsoreret af Isabellasmor

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om