7. Fødselsdags Giveaway. Twilight turtle.

Godmorgen folkens.

Vi har haft en rigtig urolig nat, med ikke så meget søvn. Alt sammen fordi Isabella kom lidt ud af sine vante rammer igår.

Engang imellem går det, at vi gør det, men det skal ikke være særlig ofte, fordi hun reagere så meget på det. Det er med skrig og skrål, og det gør så ondt i mit moderhjerte.

Men når jeg sådan skal putte hende, som vi plejer. Så er en af vores rutiner, at tænde hendes natlampe. Hun har nemlig en natlampe fra Cloud B, som laver en stjernehimmel på hendes loft. Den er også rar at have om natten, når jeg skal ind og give flaske eller sut, fordi den giver lige nok lys til, at jeg kan se hvad jeg laver, og uden at vække hende for meget.

Og nu skal en af jer, være heldige at vinde en Twilight turtle fra Cloud B.
Det er de søde folk, fra Naturbarn.dk som har gjort det muligt for jer, at vinde denne fede præmie :-)

Naturbarn.dk, blev til sidste sommer, og er kommer rigtig godt frem, med deres gode webshop, som er fuld er produkter, der er naturlige i deres materialer og i kvaliteten. De har helt særlig fokus på uld, som er naturens bedste påklædning, og deres legetøj er i træ og naturligt gummi.

De fører både økologiske og ikke økologiske varer, men ens for alle varerne, er at de ikke indeholder kemiske stoffer.

Jeg har bestilt ved naturbarn.dk før, og det var rigtig hurtig og god service de havde. Og så var de så flinke at lægge chokolade med til mor her, og det jo lækkert :-)

I kan følge naturbarn.dk her: Facebook og Instagram

Nu skal vi til dagens Giveaway af en Twilight Turtle.

For at deltage:

Skriv i kommentarfeltet, dit bedste putteråd.

Der findes en vinder Torsdag den 2 april.
cloud b - Where good sleep begins.
Vi ved alle, hvor vigtig søvn er for vores trivsel.
Det lille barn sover det meste af dagen for at udvikle sig, alligevel kan det være svært for barnet at overgive sig til søvnen. Alt bliver stille, og barnet bliver uroligt! cloud b's fine lamper kan skabe en rolig og søvndyssende stemning.

Lampen er også rigtig fin, som dæmpet natlys, når baby vågner og skal ammes eller pusles. Meget bekvemt slukker lampen af sig selv igen efter henholdsvis 23 min. og/eller 45 min.

Når barnet bliver større, oplever mange en begyndende uro for mørket. Søvneksperter har gentagne gange understreget vigtigheden af at sove i mørke. Når man vælger at bruge et af cloud b's produkter, sikrer man netop dette, da lampen slukker igen efter henholdsvis 23 min og 45 min alt efter, hvilken model man vælger.

Indtil barnet er 3 år anbefaler vi, at din cloud b lampe ikke er i barnets seng, men står ved siden af sengen.

 

Indlægget er sponsoreret.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Line Jakobsen
,
Mit bedste putteråd er at skabe ro, tryghed og forudsigelighed. At følge den samme putte rutine, og give sig god tid. Det skal gerne være en hygge stund.
Katrine Gunnersen
,
Vedholdenhed 😊
Når det er meningen baby skal puttes. Så er det det der skal ske - og det er bedst at de ved det fra starten. Ikke noget med lange puttetimer, hvor mor eller far sidder og holder hånd. Det kommer der kun dårlige vaner ud af. Lær en godnat sang, som du ikke bliver vanvittig af. Og syng den når der bliver puttet til natten - det gode er at den sang tilmed kan berolige ellers...! Senere kan man altid supplere med andre eller historier.
Og om natten - lad barnet komme op i sengen, hvis det bliver ked af det eller på anden måde utryg...! Det giver en generel roligere nattesøvn.
Ida,
Arh jeg har slet ikke noget råd eller erfaring, men husker at min mor sang for min lillebror og jeg, da vi var små 😊
www.idasblog.dk
Marie Lorentzen
,
hmm det er nok ikke et godt råd, men det virker. Vugges i søvn og synge "fald til ro, lille du..."
Camilla Nyegaard
,
Sørg for at have den daglige rutine helt på plads.
Annette Bruus
,
Ved alle 3 børn har jeg erfaret at en god aften rutine er vigtig. Så de drille og roligt falder ned i gear. Når siger godnat skal det være rart, med smil rolig stemme og så har vi en spilledåse der spiller, så de lærer at det er et rart sted at være ☺️
Christina
,
at putte ens hver dag ❤️ her hører han musik, og putter med alle bamserne.
Mette,
jamen ja, faste rutiner det virker ihvertfald her
facebook
Louise Heiberg
,
Mit bedste putteråd:
Vores to guldklumper har også til tider haft svært ved at finde ro, især vores ældste, som er lidt for tidlig født. Vores bedste putteråd er tryghed. At gøre samme rutine hver aften, for os er det en helt bestemt godnatsang og en nusseklud helt op til hovedet. De aftner, som har været særligt slemme, har det hjulpet at putte dem godt i dynen, så de kan mærke tryghed og så med deres nusseklud.
Camilla
,
Mit bedste putteråd må være at sørge for at det er samme rutine hver dag ☺