Abeungen.

Sponsoreret.

Abeungen er en af de første virksomheder, som jeg startede et samarbejde med. Dengang var det en Marlene som drev virksomheden. Nu er det ægteparret Sara og Martin, som driver det, og har gjort det siden december 2016.

De kommer begge fra detailbranchen, så de kender til dagligdagen med arbejdet. Og det betyder også, at de brænder for at arbejde med os kunder, der gerne vil give det bedste til vores børn. De vil gerne give os en god service, sådan at vi har lysten til at vende tilbage igen, fordi vi får en oplevelse med i købet.

De tilbyder at man til enhver tid kan få en personlig vejledning, det kan være råd og vejledning til den dåbsgave, fødselsdagsgave eller om det "bare" er nyt legetøj til dine børn. Man kan få den hjælp, man har brug og helt sikkert også mere til.

I min kontakt med Abeungen, kan jeg virkelig mærke, at det er to meget hjælpsomme mennesker, som faktisk virkelig brænder for deres fag.

Det er fedt at mærke, og også det der gør, man vender tilbage til en webshop. I hvertfald, hvis det er mig.


Abeungen, har gjort det til deres fornemmeste opgave, at lette opgave for dig, ved køb af gave hos dem. De sørger for indpakning, og hvis man ønsker det også et håndskrevet kort. Så kan det altså næsten ikke blive nemmere. ;-)

De tilbyder dag til dag levering, hvis man bestiller inden kl 14.00 og de har fri fragt ved køb over 699 kr.

Isabella har fået sit puttetæppe fra abeungen, det er et der følger hende alle steder hun skal sove, og passer lige med at hun kan tage en lille lur med det over sig.

Man kan finde rigtig mange gode gaver hos dem, og elsker at man få noget til enhver smag.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer