Allerede.....

Årh altså, tænk sig, at der allerede er gået 2 måneder med at være mor til denne lille fyr.

Han er for det meste en rigtig nem lille gut, men har til tider nogle voldsomme skrigeture, og tit er det maven der driller. Det er selvfølgelig hårdt for alle parter herhjemme, og mit morhjerte bliver lidt knust hver gang jeg må sige til Isabella, "ikke lige nu" "du må lige vente lidt" for jeg ville da heller end gerne have hun havde min fulde fokus, men det har hun bare ikke. Og det er noget vi alle skal lære.

Viktor har været med sin mor og far i Herning Centret idag, og rigtig ose. M havde brug for lidt nyt tøj, og jeg trængte til at få lidt andet indsigt end hvad sofaen kan give derhjemme.

Isabella var i sin børnehave idag, efter en hel uge med sygdom, så er hun nød til at komme tilbage til den gode indkøring vi havde før sygdommen, så hun bliver tryg ved børnehaven, og når hun så er helt kørt ind i børnehaven, så er hun helt klart og med når vi tager sådan en ose shoppetur. Men lige nu er børnehaven vigtig at få kørt godt ind.

Viktor som er 2 måneder idag, har opdaget sine hænder, og de er meget fantastiske, faktisk aner vi voksne slet ikke hvor fantastiske de er. Han snakker i hvertfald rigtig godt men han sutter på dem, han er lidt igang med det her på det billede af mig og ham ;-)

Vi er i fuld gang med at planlægge dåben, og det bliver helt anderledes end sidste gang, super nemt og lækkert for børnene :-) og forhåbentligt også en hyggeligt dag for alle. Vi skal ikke stå med noget som helst selv, og når vi er færdige kan vi bare rejse os og gå igen. Det bliver sku da lækkert.

Sidst stressede jeg nemlig så meget at jeg efter dåben med Isabella, blev syg og måtte gå i seng tidligt. Det gider vi ikke denne her gang. Og selvom jeg har måtte sluge nogle ting og gå på kompromis, som med en dåbskage, så er det helt sikkert den helt rigtige beslutning vi vælger.

Så snart alle gæsterne har modtaget deres indbydelse, så skal jeg nok fortælle om det her, men indtil da er det en hemmelighed ;-)

M og jeg leder også efter Viktors dåbstøj, altså det han skal have på efter festen, men vi er slet ikke enige, og afviser begge det den anden kommer med. Så det bliver spændende hvad han ender med. I kan se lidt fra Isabellas dåb her.

I får lige her et billede af Viktor og hans dejlige smil, mor her smelter hver gang ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Viktor

Synes godt om

Kommentarer

solespointofview
solespointofview,
Mine drenge er blevet døbt i hvidt jakkesæt 😂❤ god weekend til dig, han er lækker, din lille basse.
nouw.com/solespointofview