Annonce, affiliate, sponsoreret......

Her på bloggen, kommer der til at være nogle nye ting, og det kan komme til at se ud som om, at jeg reklamere for helt vildt mange ting.

MEN det er altså for at beskytte mig selv, at jeg ikke ender med at få en bøde, fordi jeg har vist jer en ting som jeg har købt og er ellevild med. Den slags kan måske godt for nogle opfattes som reklame, men hvor det i bund og grund bare er mig der er vild med det ;-)

Men ved disse indlæg vil der fremover, stå annonce øverst oppe, og det er altså ikke fordi jeg har fået betaling, eller fået produktet, nej det er fordi jeg ikke vil have at i, skal gå glip af det, eller fordi jeg er så glad for det, at jeg bare må vise det, husk meget af min familie bor langt væk, og de følger jo med her :-)

Når jeg skriver et indlæg, hvor der står Affiliate links øverst oppe, ja så er det indlæg hvor jeg har lagt links ind, som jeg kan tjene penge på. F.eks dette indlæg: Molo Nyheder eller dette Small rags Nyheder. Linksene er lavet sådan, at jeg tjener en lille( meget lille) procent del af jeres køb. Det er webshoppen som i køber ved, der betaler for at få mere trafik til deres side, så de kan øge deres salg. Det har ingen betydning for jeres køb, i betaler kun for det i køber, men jeg tjener lidt på at lave trafik til webshoppen. Det tager også en god portion tid at lave links, indlæg så man kan kalde det en lille godbid :-)

Sponsoreret indlæg, det er her, jeg har lavet en aftale med et firma, og tjener nogle penge på det, eller får et produkt. Får er dog så meget sagt, jeg skal nemlig betale skat af dette, så der kommer lidt arbejde i det udover selve indlægget. Jeg siger ja tak til nogle af de opgaver, hvis de passer til bloggen, og til mig som person. Jeg gør det fordi, jeg bliver udfordret med at kunne skrive nogle indlæg, som ikke bare lide er kommet til mig i en ide. Men det kræver lidt af mig, og det kan jeg godt lide. Jeg får brugt knolden, og en dag kan jeg måske gøre det til et deltidsjob. Det kan være et indlæg som dette: Regovs.dk

Men det er altså lidt af det som kommer til at være her på bloggen, både så det er nemmere for jer, men også så jeg ikke kommer i klemme nogen steder. Har nogle spørgsmål, så spørg endelig. :-)
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer