Babysalmesang.

Babysalmesang, hold nu op det har overrasket mig positivt, da vi tilmeldte os det, havde jeg ikke de store forventninger til det, fordi så meget går vi heller ikke i kirke, eller er religiøse for den sags skyld, men det blev anbefalet, og da der var ledige pladser hoppede vi med på bølgen, for Isabella elsker sang og musik, så tænkte at det var da sikkert også noget for hende med det her.

Og ganske rigtigt hun elskede det, der bliver sunget salmer, men hallo hvad havde man regnet med, det er jo i en kirke. Men det er super hyggeligt, at sidde der med børnene og synge og lege.

Rindum kirke i Ringkøbing er ikke så stor, det vi sad oppe ved døbefonden på et tæppe med vores babyer.

Isabella er begyndt at kunne genkende sit navn, så under de to sange hvor man sang deres navn, smilte hun bredt.

På et tidspunkt ligger alle børnene på deres ryg, hvor præsten, og hendes medhjælper breder et tæppe med stjerner på, hvor lyset kan skinne igennem, hen over ungerne, og de lå alle og kiggede på alle stjernerne, Isabella havde bare glæde i øjnene kunne man se, bagefter blev der blæst sæbebobler ud over dem, og hold nu op tror aldrig jeg har set Isabella reagere sådan, både ben og arme kørte på hende, og øjnene skinnede helt vildt, hvor er det bare en dejlig følelse at se hvordan hun bare elskede det.

Så det er i hvertfald slet ikke sidste gang vi har været til det.

hendes nye bamse, den er lige så stor som hende næsten, men den er blød og dejlig.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om