Badehotellet....

Vi sætter os inden længe til rette, for at se starten, på den nye sæson med badehotellet. Nogen ville måske, ej det er da kun gamle der ser det, men nix, herhjemme ser vi det begge tog, og følger glædeligt med.

Vi ser også arvingerne om søndagen, og den var da godt nok lidt spændende igår, troede lige at hende gro døde, men nej så blev alt godt igen.

I aften vil vi hygge os, med en kop varm te og en kiks med brie, tænk at jeg skulle sige den sætning, bare for nogle år tilbage, kunne jeg ikke fordrage ost, og nu har jeg sørme lært at spise det. Ja ja man bliver vel voksen en dag :-) Men jeg siger jer Kaffe, det lærer jeg sku aldrig, det smager altså ikke godt. Nej stik mig en kop kakao med skumfiduser i, ja så er den hjemme. Te kan også godt gå, især når man fryser, som jeg gør her til aften.

Der er nu også noget over, at følge med i en serie, sammen med sin bedre halvdel, og det er lige hvad han er, for i de her dage, hvor Bella er styg, jamen så er det ham der holder modet oppe ved mig.

Jeg glæder mig nu til at se, hvad der sker i sæson to, jeg har faktisk altid godt kunne lide at se, serie/film fra "gamle dage" mest fordi jeg elsker kjolerne de havde på.

Følger i med i badehotellet, eller er der nogle andre serier i kan anbefale?? Er jo også en stor socker for amerikanske komdie serier.
billede fra bt.dk

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer