Bange for at miste.

Jeg er simpelthen blevet så bange for at miste, Jeg har hørt andre omtale det at man kunne være mere bekymret og bange for at miste når man var blevet mor, og jeg har ikke rystet på hovedet af dem, men alligevel tænke hvorfor dog det.

Men hold nu op efter vi har fået Isabella, så lægger man meget mere i alle de følelser, og bekymringerne føles bare 100 gange større.

Man er jo konstant nervøs for at miste den der guldklump man har fået i armene, også selvom hun ikke sover om natten, og man tænker nogle ikke så positive ting, men tænk hvis der skulle ske hende noget, og tænkt hvis man selv var skyld i det.

Og selvfølgelig skal der ske hende noget, hun skal jo lære at leve hendes eget liv, men må det ikke godt være i mens mor passer godt på hende, og måske pakker hende lidt ind i vat, jeg kunne jo sy det ind i hendes tøj, så hun ikke opdager det, eller blive ved med at made hende for så får hun det da ikke galt i halsen.

Hvis jeg bare kunne styre det hele, sådan at hun kunne vokset op problemfrit og uden at hendes forældre fucker det hele op. For hvad gør vi hvis det er os som forældre, der lige pludselig ikke kan få det til at fungere, hvad så er man så skyld i at ens lille pige mister sin kernefamilie, som man selv er vokset op i.

Hvad hvis hun falder når hun er ved at lære og gå, og hvad hvis hendes mor pakker hende ind i vat og ikke lære at tage de knubs livet giver hende, som gør hende til et stærkt og selvstændigt individ.

Hey alle de der mødre kunne da godt at advaret en, at der med at blive mor, følger 10.000 bekymringer om ens barn og hele barnets familie.

Fuck hvor jeg håber jeg ikke fucker det her op, og ja som min mor siger, hvis hun ikke mindst en gang i hendes liv hader sin mor bare en lille smule, jamen så har jeg sku ikke gjort det godt nok, så Isabella når mor og far siger nej, og virker til at bare være de dummeste forældre, ja så tænker vi på dit bedste, og så love vi ikke at pakke dig ind i alt ;-) for meget vat min skat.

Ja håber i kunne klare et lille indblik i mine tanker. Kan i have en god tirsdag, for det er da tirsdag ikke ;-)
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer