Barnets verden.

Sponsoreret

Barnets verden, lyder det ikke allerede der som et ret fantastisk sted.

Forleden dag blev jeg gjort opmærksom på denne side, og faktisk er det mig lidt en gåde hvorfor jeg dog ikke er stødt på den før. Men hvor er jeg glad for jeg kender den nu. :-)

Først vil jeg lige fortælle jer om, hvem der faktisk sidder bag webshoppen Barnets verden. Der sidder Marianne, hun er uddannet pædagog og efter endt uddannelse har taget springet som selvstændig, hun er gået direkte efter hendes drøm om en webshop med stimulerende kvalitetslegetøj til børn i alderen 0-6 år.
For det første er jeg dybt imponeret over hun har taget dette store spring og måske er det slet ikke så dumt at gøre før børnene ankommer. Og jeg synes det er stærkt klaret.

Hvis i kunne tænke jer at læse mere om Marianne, så er der et flot indlæg hos iværksættermor.

Barnets verden, vil gerne skabe en verden(webshop) med giftfrit legetøj til børnene, og det er fantastisk, hvilken mor ville ikke gerne have legetøj til ens børn hvor der ikke er alt muligt mærkeligt ud.

Når jeg støder på en ny webshop, så er jeg ret hurtig til at bedømme om det er en side jeg for det første gider at være på. Det gør jeg ved at se om den er overskuelig, nem at navigere rundt på, er den ikke det, ja så forsvinder jeg altså med det samme. Barnets verden lever helt klart op til mine krav hehe ;-)

Det er andet er jo sortimentet og det kan jo selvfølgelig være forskelligt hvad man gerne vil have, men jeg er vild med at de har så meget legetøj der lige passer til Isabella. Og jeg kigger meget på om det er godt til hendes med hensyn til motoriske, og om der er noget der interessere hende. Det er altså bare de ting som er vigtige for mig.

Jeg er ret vild med, at da jeg prøvede der gavefinder, så poppede der lige så en infoboks om at jeg med min ordre kunne få 5 trædyr med gratis. Altså hallo, jeg elsker sådan noget, det er jo bare fedt, og jeg er helt klart en af dem der kunne købe noget bare for at få den gratis gave hehe ;-) Jeg elsker det......
For pokker der har de mig altså lige i der lune lomme :-) Jeg synes det er god service, og man får en oplevelse allerede inde på deres side.

Jeg brugte jo gavefinderen, netop fordi Isabella jo snart har fødselsdag, og fylder 2 år. Og jeg synes jeg fik et rigtig fedt udvalg frem. Og vil lige vise jer hvad jeg tænker Isabella vil få glæde af :-)
Klaveret er på tilbud lige nu ;-)
Når man bestiller ved barnets verden, er der gratis fragt ved køb over 400kr, og ellers koster det 29 kr. Det leverere ved 1-2 dages levering, og har en og hold nu fast en returret på 90 dage, som er gratis. De har også gratis gaveindpakning.

Jeg giver hermed min thumbs up til Barnets verden.dk

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer