Bellas mad.....

Efter jeg havde været ude og handle forleden, og skulle servere frokost for hende den lille prut, kom jeg til at tænke på hvor meget vi nogengange ender med at smide ud, og det synes jeg faktisk er ret træls og spild af penge, så derfor har jeg denne gang prøvet at dele det op, og komme det i fryseren.

Hun får som regel sådan en halv bolle af den ene eller den anden slags om formiddagen, nogengange eftermiddag, men da hun er en småtspisende pige, er en hel bolle alt for meget, derfor har jeg skåret disse fuldkorns gulerods boller over og kommet dem i poser, så kan jeg tage en op om morgen når hun får morgenmad, og den skulle den da gerne være tøet til hun skal have formiddagsmad.

Det samme har jeg gjort med en pakke skinke, fordi hun jo slet ikke kan nå at spise dem alle sammen inden de ville være dårlige, så de er også blevet delt op, så jeg kan tage en pose op når jeg skal bruge dem :-)

Og igen dette er bare et forsøg, p at se om vi kan være økonomiske og få mindre madspild på det område. Ville jo helst hun bare åd, men det gør hun ikke.

Har i andre gode ideer til mad til de små???

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om