Besøg af sundhedsplejersken.

Idag har vi haft besøg af Isabellas sundhedsplejerske, og det var så dejligt, for havde lige nogle spørgsmål og hendes spisning om natten, og hendes mad om dagen.

Om natten skal vi bare give hende mælk til jeg går i seng, og så skal hun over på vand resten af natten, medmindre hun er så sulten om natten, så hun bare græder, så skal vi give hende en flaske.

Om dagen vil hun jo ikke ret gerne have ske mad, hun vil helst have det i hænderne og spise selv, nogen gange spiser hun meget på den måde, andre gange gør hun ikke, og der må vi så tyde til lidt vælling i mælkeflasken. Men ellers var det bare fint hun selv ville spise. Hun er også begyndt at åbne hånden, når hun har mad inde i hånden, sådan at hun nu rent faktisk får det ind i munden. Pincetgrebet( der hvor hun kan tage maden op med tommelfinger og pegefinger) den har hun ikke helt lært endnu, men tror ikke der går lang tid endnu.

Hun er sammen længde som hun var for en måned siden nemlig 67 cm, og det er ganske fint, fordi hun før det tog en ordenligt spring på 4 cm.

Og så kan jeg med glæde sige, at hun nu er noget over de 7 kilo. hun vejer nu 7120 gram, det er en milepæl hver gang vi runder et nyt tal :-)

Isabella er den 16 januar, 9,5 måned og hendes korrigeret alder er der 8 måneder :-)

Det var lige en status på Isabella :-)

Husk at deltage i bloggens Giveaway : Vind et baby sengesæt fra Marmar cph.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer