Besøge dagplejen.

Vi har idag været ude og besøge, Isabellas dagplejemor.

Og det gik bare super fint, Isabella var dog super træt for vi havde været til babysalmesang, og der havde hun givet den gas idag. Det første kvarter var hun så genert, og puttede sig ind til mig, hver gang Dagplejemoren kiggede på hende, men til sidst ville hun da gerne lege, og sidde lidt ved hende.

Både Morten og jeg havde en rigtig god fornemmelse i maven, da vi gik derude fra, og jeg glæder mig faktisk til at hun skal starte op, det skal nok blive godt. Hun er den yngste derude, den næstyngste er 2 år, så der er et spring der, men betyder jo så også at der kommer noget udskiftning det næste år, og det gør jo heller ikke noget.

Vi skal derud i næste uge også, og holde kontakt møde, hvor sundhedsplejersken og dagplejepædagogen også skal være med, og der får vi så alle de praktiske ting af vide, som hvad vi skal have med, og alt det der nu hører med.

Jeg glæder mig faktisk til hun skal starte nu, jeg ved at det bliver mega svært for mor her, at skulle gå derfra, de første gange, men jeg skal nok klare det, og være en stor pige ;-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer