Besøge en børnehave #2

Morgen herhjemme startede allerede kl 05. Hvor Isabella vågnede og faktisk ville have været op, men fortalte hende at det altså stadig var nat, og at hun skulle sove. Den gik hun med på, hvis hun måtte få hende stjernelampe fra Cloud B ned.

Jeg nåede kun lige at lukke øjnene i 10 minutter, så begyndte Viktor at muffe rundt, som tegn på at nu var han altså ved at være sulten.

Så ned i stuen med ham, og spise ham af. Og da han endelig var færdig, kunne det altså ikke betale sig at gå op i seng igen, så vi blev på sofaen og morgenputtede lidt.

Da M, skulle vække Isabella var hun lidt morgensur, og sagde han bare skulle gå ud igen, lige indtil han sagde, jamen vi skal jo hen og besøge Børnehaven idag, vupti ud af sengen kom hun :-)

Vi kørte afsted, så vi var der lige kl 9.00 og klar til at besøge radisestuen, Isabella var spændt kunne vi mærke, og blev også genert og stille, da en af pædagogerne kom og tog imod os.

Vi blev vist rundt i en rigtig hyggelig børnehave, hvor der ikke var mega mange børn, men sådan tilpas. Der er i alt 3 stuer, 2 med børn fra 2 år og 10 måneder og så op til 5 år. den sidste er en førskolegruppe hvor de helt store går.

Vi var der lige den dag de bagte småkager, og det var rigtig hyggeligt at se hvordan de hyggede sig med det. Isabella var nysgerrig, men holdt hele tiden enten M eller jeg i hånden, og det blev hun ved med indtil vi kom ud på legepladsen.

Det var en stor legeplads, og så Isabella glad fortalte Mormor og moster over facetime her til eftermiddag, så havde den både legehus og rutsjebaner.

Og hun har sagt hun godt kunne lide børnehaven, og gerne vil gå der.

Så nu bliver det spændende når vi kommer til Januar og hun skal starte der omme, faktisk var hun meget skuffet over at hun ikke måtte få Madpakke med idag, for det skulle man jo have når man går i børnehave ;-)

Bagefter blev hun kørt afsted i dagpleje, hvor de var i legestue idag, og det elsker hun. Men det var nu alligevel en træt Isabella vi havde her til aften.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer