Besøge en børnehave.

Imorgen formiddag, skal vi en tur hen i den børnehave Isabella skal gå i.

Vi fik i sidste uge et brev fra dem, med en fin tegning på, hvor de invitere Isabella og hendes forældre hen og besøge dem, på den stue hun skal gå.

I brevet stod også hvad stue hun skal gå på, og det blev en radisestue, Isabella fortalte så at hun elsker radiser( som hun dog ikke gør, da de stærke)

Men det bliver en hyggelig oplevelse for hende og for os, og meget spændende at se om vi har fået valgt den rette børnehave, og om vi kanlide det derover. Og allervigtigst om Isabella kan lide det.

Jeg håber meget at lillebror er med på, at det lige en lille times tid, skal handle om Isabella, og at han bare sover igennem det hele.

Jeg synes det er helt vanvittigt, at jeg snart er mor til et børnehavebarn, hvad sker der lige for det. Og inden vi ser os om så skal vi fejre 3 års fødselsdag.
Hun kommer helt sikkert også til at lære en masse unoder derhenne, og så bliver hun bare så stor, så vi slet ikke kan følge med, faktisk synes jeg i forvejen, at det føles som om hun er vokset helt vildt siden lillebrors ankomst, men hun vejer det samme, nemlig de 12 kilo og måler omkring de 92 cm, så hun er altså ikke blevet større end hun var før fødslen.

Jeg giver lige en opdatering imorgen, med hvordan det er gået med vores besøg. Ihh det bliver så spændende, lige nu er det nok mest mig der er spændt. M tager det som det kommer, hvor jeg tænker tusind tanker om alt før tingene skal ske.

Kan i have en dejlig aften :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer