BIG SURPRISE...... Mor til snart 2.

Puff væk fra den online verden, og goddag hr toilet og balje.....

De sidste 7 Uger har jeg overhovedet ikke været til en skid, for at sige det på godt dansk. Jeg har (gør stadig) lignet noget man ikke engang ville slæbe med hjem.

Naturen tog i den grad røven på os, hvis man altså kan sige det sådan. For nu havde jeg jo indstillet mig selv på, at jeg da "kun" skulle have et barn, og var faktisk ret afklaret med det. Men det ville skæbnen altså ikke være med til, den havde andre planer med mit liv, og jeg skal nu være mor til 2 snart.

Jeg er sku Gravid.......
Bum Bum, det er altså derfor der har været enormt stille på bloggen, jeg har bare ikke haft energien til at åbne min computer.

Jeg er desværre en af de få gravide der lider af hyperemesis. Og det vil sige at jeg har konstant kvalme, og mange opkastninger.

Så den smule energi der har været, og det er bestemt ikke meget, for jeg er så træt, men den energi der har været, er blevet brugt på Isabella.

Og hun har desværre også været vidne til at mor har været rigtig skidt og hoster, som hun selv siger. Det ville jeg gerne have været foruden, men har nu også grint, når hun har forsøgt at skubbe mig væk for at se hvad der var jeg lavede ved toilettet, eller når hun hentede sin legebalje, for at sætte sig på potten og spytte ned i den ligesom mor.

Jeg er nu så småt på vej tilbage til virkeligheden, har stadig kvalme og kaster op hver eneste morgen. Men 7-9-13 har haft nu 3 dage med ingen opkast resten af dagen, kun kvalme.

Og derfor tænkte jeg at du var det altså på tide, at jeg kom igang igen med bloggen, jeg har jo faktisk savnet den helt vildt, og ja jeg kan jo så slet ikke love nu, at der ikke bliver flashet nogle babykøb.

Jeg har termin 3 december, så vi får en rigtig hyggelig jul i år :-) Og så er babyen ude inden julemaden ;-)

Tænkt sig at jeg snart sidder med en baby igen, og mig der holdt på at jeg da kun skulle have 1 barn, jaja sådan skulle det ikke være, og vi gælder os til at byde velkommen til den lille december baby :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • baby

Synes godt om

Kommentarer

Maria Ørum
,
Stort tillykke med familieforøgelsen 😊