Curling forældre???

Curling forældre, hvad er det, og er det noget jeg bliver, eller er jeg det allerede???

Du har måske, de sidste dage hørt begrebet Curlingforældre!!! Og det er alt sammen i medierne lige nu, fordi vi forældre brokker os, og forlanger det bedste for vores børn. Curling forældre servicere børnene, og hjælper dem med at bane vejen frem. Man er overbeskyttende, og klare måske lidt for mange ting for børnene.

Jeg tænker Hold da op, når jeg læser at nu brokker forældre sig over en gratis koncert, hvor lyden eller udsigten ikke var hvad de havde forventet, eller at man ikke kan få alle dyrekortene i føtes eller bilka. Hvad sker der, hvorfor bliver det så vigtig for os, at de små poder ikke må opleve, hvordan verden faktisk hænger sammen.

Jeg indrømmer også blankt, at jeg tit tager mig selv i at hjælpe Isabella, og jeg prøver virkelig nogen gange at sige til mig selv, hold nu op hun skal selv lære det. Men jeg vil jo det bedste for hende. Men måske er det lige nøjagtigt ikke det bedste for hende, at mor eller far gerne vil hjælpe altid.

Jeg spurgte Isabellas far, om vi var curling forældre, og ja sagde han det var vi, men at jeg nok var det mere end ham, og det er der sku noget sandhed i.

Min lille pige skal lave sine egne fejl, også selvom jeg kan se hun styre lige mod grusgraven, så skal hun lære at nogen ting gør ondt, som idag hun går direkte ind i spisebordet, med hende gåstol. Men det skal hun jo lære, at dukker man ikke hovedet, ja så kommer det til at gøre ondt, for bordet det flytter sig ikke :-)

Jeg vil prøve at lære Isabella det bedste af mig, og så hendes far klare hans del, men hun skal også blive Isabella, og når hun falder, så skal mor nok stå der med plaster, og sige det går nok.

Men altså husk lige på, at de små poder skal blive selvstændige individer, lige som dig :-)
billede fra sproget.dk

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om