Dårlig veninde.

Undskyld undskyld undskyld.

Havde jeg en aftale med dig, glemte jeg en mindedag, glemte jeg lidt dig.

JA for pokker øv, nu du siger det.

Har du siddet hjemme, med dine arme fyldt op af børn, lortebleer, mælk, søvnløse nætter, og et virkelig virkelig dårligt hovedet.
Så er chancen for, at du ligesom mig, også en gang imellem, føler dig som en dårlig veninde.
Jeg kan have de bedste intentioner, om at jeg skal skrive, ringe eller snappe med mine veninder, især dem hjemme på Fyn. Og så gør der sku barselhjerne i lortet, jeps jeg giver den skylden, for jeg glemmer seriøst alt alt for meget. Ihvertfald mere end jeg vil.

Så kære veninde, det er ikke med vilje du ikke høre fra mig, eller at du modtager en besked fyldt med stavefejl. Eller at jeg virker fraværende når du endelig ser mig. Nej min hjerne fungere bare ikke helt optimalt. Faktisk har jeg virkelig svært ved at koncentrere mig, og spørge nok om de samme ting en million gange.

Men vil du ikke være sød, at blive hængende, jeg skal nok vende stærkt tilbage, og høre om dit liv, og faktisk lytte, uden at jeg tænker på, om baby nu er sulten, skal bøvse, eller hvorfor han ikke har lavet lort idag.

Jeg vender tilbage til, hvor jeg rent faktisk kan huske hvad der blev sagt til mig for 5 minutter siden, uden at jeg bliver nød til at skrive det ned. Jeg bliver normal igen😝

Hæng ved, og bær over med mig. Så vil jeg tilgengæld være dig taknemmelig, for jeg holder virkelig af dig, og tænker tit på dig, der kommer bare en prut, bøvs eller gylp på tværs.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv
  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer