Daten fortsætter;-)

Efter vi havde kørt gokart på vores date i torsdags, tog vi ud og spiste, vi spise running sushi. Morten han elsker sushi og kan nogle gange komme og sige at han har drømt om sushi og nu skal vi snart have sushi. Vi spiser det ikke så tit fordi det er en ret dyr spise, og lad os bare indse det det bliver ret mange penge at skulle mætte Morten med sushi, så derfor var det jo perfekt at tage på running sushi i Svendborg.

Man sidder ved borde(dohhh) rundt om så et lille transport agtige bånd hvorpå maden køre rundt. OG når man hedder Lisbeth og har ufatteligt svært ved at bestemme sig, og til tider også kan være lidt kræsen, så fik jeg sku ærlig talt lidt stress, for jeg var jo bange for jeg ikke nåede at spise det jeg kunne lide fordi det kørte rundt sådan, så jeg tog helt vildt mange af de små tallerkner ud og spiste af hurtigt, og det fandt jeg jo så ud af slet ikke er nødvendig. BUM slap af Lisbeth du når det hele.

Det var rigtig lækkert og bestemt ikke sidste gang vi skal det, ville ønske jeg kunne have spist meget mere, men kunne slet ikke spise min is op til sidst, min søster ville nok sige jeg skulle skamme mig, for ifølge hende kan man altid klemme en is ned. SORRY søs, men jeg kunne ikke.

Se ham lige <3 Manden i mit liv. Vi gør alt for hinanden og vil altid gøre det. Tak for en dejlig date skatten.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Rikke,
Kom lige forbi din blog, så ville skrive en hilsen til dig. Det er nemlig så rart med en kommentar.
Håber i er glade for, at være flyttet til det Jydske, jeg synes området deroppe er dejligt. Håber i er faldet godt til 😊
Synes det er fedt i tager på date og bare er kærester, selv i har et barn, det er simpelthen så vigtigt at huske 😊
Rosetid.dk