Den der vaccine???

Ja altså, jeg ved ikke om i har tænkt, voldsomt meget over alle de vacciner der findes, men det er mega meget oppe i medierne nu, og det viser sig, at vi har det laveste antal i 15 af folk der får vaccinerne.

Og jeg har det sådan lidt med de vacciner, at er jo altså en grund til at de er blevet opfundet, det er jo ikke for sjov skyld. Ja der kan være nogle bivirkninger, men det er der jo ved alt medicin, og der er nogle som får nogle rigtig uheldige bivirkninger, og det er så synd for dem. Men der er jo også nogle bivirkninger ved at have mæslinger, eller mange af de andre sygdomme.

Inde på tv2 har de interviewet en professor, som fortæller hvorfor det er vigtigt at vaccinere. Nedenunder står et lille udpluk af den.

Derfor skal du vaccinere:
  • For hver 20., der har mæslinger, er der en, der får lungebetændelse.
  • Sygdommen kan give svære hjerneskader. Det er en ud af 2000, som ender med at få hjernebetændelse.
  • Man kan dø af sygdommen. Det sker for en ud af 3000.
  • Bivirkningerne ved vaccinen er lidt udslæt, feber i højst to dage og hævelse, hvor nålen blev stukket i huden.
  • Der er også risiko for alvorlige bivirkninger ved vaccinen. Det kan for eksempel være hjernebetændelse. Men det sker kun for en ud af en million.

Læs hele artiklen her : http://go.tv2.dk/kropogsundhed/2015-02-09-professor-derfor-skal-foraeldre-vaccinere-deres-boern

Jeg har faktisk aldrig tænkt meget over det, det var bare en ting for mig, at man gjorde, og jeg har ment at det var det bedste for mig og min baby, men det kunne da godt være man skulle tænke mere over det, men jeg ville nok ikke vælge anderledes, så herhjemme får Isabella alle de vacciner hun skal have :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer