Den forunderlige verden til børn #1

Indeholder tilknyttede links

Reklamelinks. /Reklame

Hos mit besøg forleden dag, ved de søde piger hos Elephants and ants pr. Så jeg endnu mere af det skønne mærke Moulin Roty, jeg synes deres ting er så fine, i lækkert design, der falder i smag hos de fleste forældre, samt stadig at være legetøj, som udfordrer og udvikler børn. De har skønne møbler også, det vidste jeg faktisk ikke, før jeg besøgte elephants and ants. Men kunne nemt se dem på viktors væresle, når vi får plads til et rigtig værelse til ham( der står lige en sovesofa i vejen) Der legestativ har vi brugt herhjemme, og det elskede jeg fordi man netop selv kunne bestemme hvad man ville have hængende.

Den næste vi skal prøve, er den hvor vi kan presse blomster i, det tror jeg virkelig er noget der vil kunne fange Isabellas opmærksomhed. Hun elsker blomster og vil tit gerne gemme dem. Og den er faktisk ikke så dyr, den koster 139.95. Hos coop, det billigste jeg har fundet den til.


Der findes de sødeste små mus, med flotte kjoler. Kan fåes her: Moulin Roty Ballerina Mus

Deres produkter er virkelig gode og kan skabe en forunderlig verden til vores børn. Hvis vil vil se flere af deres produkter, så kan i finde dem her: Moulin roty.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer