Den rigtige arbejdsstol, til din ryg.

Sponsoreret.

Kender du til det med den stive nakke, ømheden i skulderne, ryggen der bare gør ondt, og du har stadig mange timer foran den her skærm. Hvordan pokker skal det kunne lade sig gøre, når det eneste man kan fokusere på er smerterne, ubehagen over at sidde på en stol, der ikke lever op til at kunne gøre din dag mere behagelig.

Den rigtige arbejdsstol, kan virkelig være alt værd til en lang dag ved et skrivebord. Men det kan være en helt videnskab at finde de rigtige arbejdsstole, dem som kan indstilles til dig, som faktisk passer til din krop, man kan få en stol som kan indstilles til dig, det vil sige den har den rette ergonomi, så man kommer til at sidde korrekt på sin arbejdsplads.

Werksitz arbejdsstole er nogle stole, som fås i både aluminium, samt kromstål, man kan endda få nogle der passer ind i vådrum, så man kan få den gode arbejdsstilling udanset hvor du har din arbejdsplads.

På mit arbejde bruger vi en del sadelstole, så vi stadig kan bevæge os rundt, selvom vi sidder ned og spiser med de gamle, det er en rigtig god løsning, og jeg vælger oftest den stol frem for de almindelige spisestole, for jeg sidder automatisk med mere ret ryg på en sadelstol. Og det gør altså bare så meget for min krop, hvor jeg i forvejen bruger den rigtig meget.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer