Det der form der???

Kender i det, det der form noget der, alle folk snakket om at man skal i form, og leve sundt.... Ja det har vi altså slet ikke gjort herhjemme i jeg ved hvor lang tid, men det er også snart slut. Fra på tirsdag starter vi for alvor op igen, og denne her gang, håber jeg det går godt.

Men jeg har lige siddet og tænkt, at jeg trænger til noget der kan kickstarte kuren, for jeg går kold, hvis jeg ikke kan se der sker bare lidt. Det skal bare lige være sådan at jeg får blod på tanden, og knokler ved. Men hvad kan det være???

Kender i noget, der kan kickstarte en kur, eller bare en kanon god kur, som virkelig er en god en, der gør at man kan følge kuren, uden at køre træt i det????

Jeg tror og håber også at det giver noget, at jeg skal cykle, med Isabella hen til dagplejen, der er 3,2 km hver vej, så der bliver jo til næsten 13 km om dagen. Det må da give noget.

Måske jeg skulle gøre det til et fast indlæg, at jeg skulle fortælle herinde, med hvordan det gik med kuren, og så er der måske nogle der vil være med??

Kunne i være interesseret i det, at der kommer nogle faste indlæg om sundhed, kur, form og motion, alt det der sunde de snakker om.

Skriv gerne en kommentar, hvis du kender en kur, der kan hjælpe mig :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer