Dræn, polypper og sej pige.

Dagen igår, var en som vi både havde set frem til, og frygtet.

Isabella skulle nemlig ind og have dræn i ørerne, og samtidig have fjernet polypper. Vi havde fået en lille pixi bøg, om finn der skulle bedøves, og havde sammen med hende læst denne, og forklaret så godt vi kunne hvad der skulle ske.

Vi starter morgen med at aflevere Viktor i dagpleje, og kan virkelig fornemme, at Isabella synes det er mega hyggeligt, at skulle være sammen med mor og far alene. Hun var nysgerrig og stillede spørgsmål.

Men da det kom til stykke, var hun ikke tryg ved situationen, og hun endte også med at blive bedøvet imens hun skreg, og det gjorde sindsygt ondt i morhjertet, kunne virkelig ikke lige at hun blev bedøvet mens hun var ked af det, men vidste også godt at vi ville ikke komme videre hvis vi skulle have stoppet op og lade hende få hendes vilje, men ondt det gjorde det, og kan da også se nu at det ingen skade har gjort, men det var ikke sjovt. Jeg tudede også bagefter, for jeg er bare ikke god til sådan noget.

Hun fik fjernet polypper og sat dræn i, og vi kom ind på opvågningen til hende, og kunne sidde og vente på hun vågnede op, hun måtte have en smule ilt, da den lå lige på grænsen for hvad de kunne lide, og da hun fik ilt kunne man høre hende vejrtrækning blive bedre, og hun vågnede op. Hun var helt rundt på gulvet, og satte sig op, så M måtte holde hendes hoved, for hun var slet ikke klar.

Vi får lov at køre hjem, da hun er mere klar, og hun snork sover hele vejen hjem. Vi måtte bruge lidt overtagelse for at få hende til at spise en is, men da hun endelig kom igang, røg der da også lidt is ned i løbet af dagen.

Idag har hun stadig lidt ondt, og virker lidt som dagen efter man har været syg. altså der hvor man er lige ved at have det bedre. Imorgen skal begge unger til tjek, og der skulle det forhåbentligt se bedre ud med dem begge.

Isabella har altså været så sej omkring det hele, og jeg er ret stolt af hende.

Her er vi på vej til ørelægen.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer