Drømmen om et helt nyt hus.

For tiden, der bor vi jo ved den jyske vestkyst. Og det er slet ikke ringe, men jeg savner virkelig et hus, et sted hvor jeg gøre som jeg. Vil jeg male en væg blå eller sort, så kan jeg gøre det uden at jeg skal tænke på at vi jo skal flytte derfra igen.

Her hvor vi bor nu, der bor vi til leje. Og det gør vi fordi vi stadig har et hus stående på Fyn. Det er et gammelt hus, men rigtig fint hus, jeg elsker det og vi har sat vores præg på det så meget så vi kunne, men når det er et hus, hvor der har boet nogle før, så er det altså ikke altså man kan få det som man gerne vil have det. F.eks i huset kunne jeg godt tænke mig et køkkenalrum, men det er bare ikke til i det gamle hus, da der er en bærende væg.

Så prøv lige at forestille jer, at få muligheden for selv at vælge hvad type hus man gerne vil have, eller for den sags skyld. Jeg drømmer om et helt nyt hus, hvor der aldrig er nogen der har boet før.

Åh det ville være så skønt at være den første der propper møbler derind, og bestemmer hvordan køkkenet skal se ud, eller badeværelset. Det må være en virkelig fed fornemmelse, at vide at ens skønne hus, er nøjagtigt som man gerne vil have det. Selv haven kan man selv lave fra bunden.
Og fordi jeg nu er så nysgerring så har jeg kigget lidt på huse til salg og kun blevet mere hut på det, og håber en da vi får denne fantastiske mulighed.
Om det skal være et stort hus, eller et rækkehus, så kan man få det lige som man gerne vil, de har masser af huse til salg. Det er jo næsten en skam ikke drømme sig væk, man kan jo tænke det er jo bare salg af huse, men det er min drøm.

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer