Efterårsferie til børnene, men ikke til mor & far.

For første gang siden vi fik Isabella, arbejder både M og jeg i en ferie, og selvom vi kunne sende dem afsted hvis vi ville det, har vi valgt at ungerne skulle have ferie.

Så fredag pakkede vi det hele sammen i institutionen og dagplejen, og så holde de ferie, jeg er vild glad for det kan lade sig gøre, at selvom mor og far arbejder, så kan de være hjemme og hygge sig. Og det kan kun lade sig gøre fordi vi er så heldige at jeg har kunne nøjes med kun at arbejde aftenvagter på plejehjemmet, og morten har kunne rette sine vagter ind til mit. Det er virkelig en pivilegie at vi kan gøre det.

På den måde er der hele tiden en af os hjemme ved dem, og nogle dage os begge to. Vi har også haft flere besøg fra familien på Fyn, som har været så søde at besøge os i deres ferie.

Det helt optimale havde jo selvfølgelig været, at en af os var hjemme hele tiden, men når det ikke kan lade sig gøre, så synes jeg faktisk dette er en ret god løsning. Og så må vi jo se når vi når mandag igen, hvad ungerne siger til at mor har været væk 4 aftner i træk.

Men jeg ved at lige så snart mor ikke er hjemme, så har M ikke de store problemer, og det synes jeg er dejligt at vide.

Faktisk er denne her ferie for ungerne, en meget stille og rolig hvor vi kun har de besøg fra familien, som aktivitet, og det er også rigelig for ihvertfald Viktor. Han sover mere urolig ved meget stimulation. men så er det godt mor her kan blunde på sofaen ind i mellem.

Vi har allerede bagt meget kage i ferien, og det er jo kun onsdag, jeg har faktisk også lyst til at bage idag, har nemlig en opskrift i hovedet, som jeg gerne vil afprøve. Måske er den jo så god at den skal på bloggen.

Isabella bagte igår minidonuts til hendes kusine og fætter, og idag har hun spurgt til om vi skal bage igen, for der kommer det andet sæt kusine og fætter.Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

escali
escali,
omg that looks so yummy!
nouw.com/escali
Isabellasmor
Isabellasmor,
Helle,
Ser så lækkert ud! Og dejligt med nogle aktive børn - Jeg kigger i øjeblikket efter en gåvogn og har kigget ldit her: https://www.kinderlee.dk/gaavogne - Hvor er din fra?
www.kinderlee.dk/gaavogne
Isabellasmor
Isabellasmor,
det er denne her vi har, den er så god og robust. den kan også bruges som en trækvogn. https://www.coolshop.dk/produkt/hape-wonder-vogn-5884/AD3G9W/
nouw.com/isabellasmor