Efterlade børn i bilen....

Er det okay????

Med chance for måske at starte en debat, så husk at holde den pæne tone herinde :-)

Men her til morges, holder jeg og venter på kvickly skulle åbne, og da der ikke er så meget andet at lave end at kigge på de andre mennesker, gjorde jeg selvfølgelig det.

Der kommer en masse der skal ind og hente morgenbrød, og der er bestemt en der fanger mit øje, og hvor jeg faktisk måtte sige til mig selv, at det synes jeg faktisk ikke er iorden. MEN det kan jo godt være du er af en anden mening, og den vil jeg faktisk gerne høre.

Denne her mor, skal ind og hente morgenbrød, og har omme bagi en lille siddende, tror faktisk ikke at babyen har været mere end de maks 10 måneder. Men og her kommer det, hun lader babyen sidde i bilen, imens hun går ind efter brød.

Jeg fik faktisk helt ondt i maven for denne lille baby begyndte at græde så snart hun var ude af syne, og jeg kan mærke på mig selv, at det gjorde sku ondt at se.

Denne her mor, er sikkert verdens bedste mor til sin baby, og har intet mod at efterlade ungen kort i bilen. MEN hvad siger i??

Hvor går grænsen??

Husk at holde en pæn debattone :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • baby

Synes godt om

Kommentarer

Rita
,
Jeg har ikke selv børn - men det er IKKE okay i min verden. Jeg ville også være blevet enormt ked af det, hvis jeg havde set det ske.
Jeg hørte forleden min nabo snakke til sin datter (max 2 år) som var hun en hund! Jeg begyndte at græde. Jeg kan slet ikke rumme, at der er nogen der kan finde på at behandle andre mennesker og specielt børn så grimt.