Elephants and ants PR

Reklame.

I torsdags, var jeg til min første inviteret event. Mega nervøs og spændt drog jeg afsted til deres launch af deres PR firma, som kun får og har fokus på børn.

Jeg synes det er fantastisk at de har taget skridtet og startet det firma. Det har virkelig manglet i vores branche, og jeg glæder mig til at følge dem, og forhåbenligt samarbejde med dem.

Normalt får jeg ikke deltaget i ret meget, af det der sker, netop fordi jeg bor hvor jeg bor, helt over ved Vestjylland, men da dette arrangement faldt sammen med vores kærestetur, så blev jeg nød til at være med. Og jeg er virkelig glad for jeg gjorde det.

Med mig havde jeg købt nogle karameller, fra karamelleriet , hvor der stod tillykke på, tænkte at de skulle have en lille gave, nu det var en launch af deres firma. De tog så godt i mod en, og man følte sig virkelig velkommen. Og så i smukke omgivelser.

Fik set en masse nyheder fra Marmar, moulin roty, og der var slik, is og kolde drikke. Så hyggeligt, og jeg nød det virkelig, selvom jeg ville ønske jeg kendte lidt flere af dem. Og her er jeg måske en anelse genert og det var faktisk en stor ting for mig at tage til sådan noget alene. Men jeg gjorde det, og er så glad for det.

Desværre var jeg der, ikke mere end en halv time, da vi jo skulle tilbage til ungerne igen, men kunne godt have brugt lidt længere tid der. Og næste gang jeg kommer til københavn, ligger jeg helt sikkert vejen forbi og siger hej.



Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer