En feriegave til Isabella.

Annonce

Isabella har seriøst ævlet om et klaver i jeg ved ikke hvor lang tid.

Hun har set et afsnit med Mascha og bjørnen på Netflix, hvor der bliver spillet klaver, og siden har hun leget hun spiller på sofaen, bordet, og hvad der ellers lige falder hende ind.

Så jeg synes at hun skulle have et lille klaver, og da landet lå sådan, at jeg havde et gavekort til webshoppen Barnets verden, så var det da et selvfølge at det da skulle være det lille sorte klaver fra Vilac til hende. (psst det faktisk på tilbud lige nu)
Hun var henne og hente pakken, sammen med Mormor og var med til at pakke den op, og i kan tro at den lille trold blev glad, og vi fik spillet en masse musik. Hun er så glad for det og jeg er så glad for at jeg valgte det til hende.
Det faktisk super lækkert, ikke et let klaver der vælter, men det kan tåle lidt, og sådan noget kan jeg altså lide. Årh hvor er jeg glad for jeg valgte at købe det til hende.

Se lige hvor glad hun er min lille trold.
Er ikke sikker på, hun synes om jeg har sat det ind i hendes legehjørne, her imens hun sover, for hun ville have det ude midt på gulvet, og gad vide hvad Isabellas far siger til denne lille nye ting, der slet ikke larmer ;-)

Men tøsen elsker det :-)

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer