En formiddag med leg.

Nogle gange, kan det godt være svært at finde på noget til at aktivere Isabella med, for det skal jo ikke være det samme altid, og med lillebror der stadig skal sove sine lure og have mad hele tiden ;-) Ja så er det altså lidt på kompromis med den store.

Men igår stod den hele formiddagen, på legedag ude i en lille tilstødende by, der hedder No. De havde arrangeret en tjuhejdag for børn. Og der manglede bestemt ikke noget, Isabella fik leget og brugt sin krop og hun hyggede sig helt vildt, faktisk så meget, at jeg blev den dumme mor, da jeg sagde at nu skulle vi altså hjem.

Der var guldgravning, airtrack til at hoppe på, en gymnastiksal fyldt med baner, ponyridning, meterløb, bål, og meget meget mere. Der var også nogle maskotter fra dem der havde sponsoreret til dagen, men dem skulle Isabella ihvertfald ikke nyde noget af, faktisk ville hun gerne lige være sikker på, hvor den der maskot nu var henne.

Viktor var en guttermand, og klarede sig uden formiddagslur. Han brokkede sig slet ikke, og var faktisk bare rigtig god til at have med. Og så har jeg det faktisk okay med at have taget den lur fra ham, den ene dag. Men han måtte så også give op, på vej hjem i cyklen. og han sov fint, lige indtil storesøster ikke kunne lade ham være, men sur blev han ikke over at være blevet vækket, gør han meget sjældent, når det er Isabella.

Elsker når vi får mulighed for at lave lidt anderledes, og uden det skal koste os en formue. Det var i hvertfald en glad pige vi have os.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer