En lille arbejdsplads

Sponsoreret.

Et bord og en god stol, så er man allerede langt, men synes alligevel jeg har fået lavet mig en god lille plads til at sidde og arbejde på lille blog, som jeg er begyndt at drømme endnu mere om at den skal være min lille virksomhed.

Men ved min lille plads, skal det udnyttes godt, uden at det bliver for voldsomt, for lige nu har jeg arbejdsplads inde i vores soveværelse, og derfor sidder M, lige ved siden af mig og spiller computer, eller hvad han nu gør.


Og jeg synes faktisk selv, at jeg har fundet nogle gode ting, som kan være nyttige samtidig med også.

Fandt blandt andet den her fede opslagstavle, med magnetfunktion. Så smart at den ikke fylder mere, men at der kan sætte lidt op på.

Var også så skide træt af de der bunker på bordet, der bare fyldte alt for meget på et lille skrive bord, og derfor skulle jeg bare have sådan en jeg kunne sætte mine mapper og papir i. Det blev til sådan en smart paper organiser fra ferm living.

Begge dele fandt jeg inde på Luxo Livings hjemmeside, og jeg kan godt sige jer, det er en side, som jeg besøger når jeg ønsker mig nyt til hjemmet. Og jeg var hurtigt inde på den, da jeg gerne vil have et bredt og godt udvalg.

Jeg kan godt lige, at jeg kan sidde og kigge på kontor ting og så kan jeg lige kigge på ting til køkkenet, eller til børnene for den sags skyld.

Hvis i gerne vil have en side, som har et bredt sortiment, men samtidig er nemt at navigere rundt i, så vil jeg klart anbefale Luxoliving .

Kan sige jer, at bare til selve kategorien Kontor, som jeg jo lige koncentreret mig mest om, ja der var der altså 15 sider, at kigge på. Det synes jeg altså er fedt, og en anden ting er, der er altså noget i alle prislag, det er det dyre, som jeg kun drømmer om, og så er der noget i mit prisniveau.

Jeg kom så i lidt problemer da jeg skulle betale mine ting, for der kunne jeg lige pludselig ikke få betalingen gennemført, uanset hvad jeg gjorde, så var det bare umuligt, den smed mig af hele tiden. forsøgte en hel time, og til sidst opgav jeg så.

Men dagen efter tænkte jeg at nu prøvede jeg altså lige igen, og til mit store held, så havde webshoppen gemt det jeg havde lagt i kurven, så jeg uden problemer denne her gang, kunne gå ind og gennemføre mit køb, det var jo ret fedt, at jeg ikke skulle bruge lang tid på, at finde det hele på siden igen.

Jeg havde mine ting, ganske få dage efter at jeg havde bestilt dem, så jeg kunne hurtigt få opfyldt mine behov for at få sat, det hele på mit skrivebord.

Selvom jeg har lidt købs vanskeligheder, som jeg faktisk tror skyldes noget netforbindelse eller sådan, så er det ikke sidste gang jeg besøger fra den her side.

Og nu skal vi jo snart flytte, og så skal der jo findes flere ting ;-)

#bolig #hjem #luxoliving #fermliving

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer