En ny lørdag tak!

Vores lørdag har indtil videre ikke være særlig heldig, øv altså kan vi starte forfra.

Blev vækket af Isabella kl 6.30, og kunne bare mærke den der ømhed i halsen, lettere sat til med slim og snot. Og kvalmen var bare mega hård fra morgenstunden, og er ikke forsvundet endnu😔

En hurtig tur i Lidl, for at hente mega billig yoghurt, og et lille bitte kilo vindruer til min kvalme😁 Lige som vi får sat os i cyklen, siger Isabella "mor det regner" nej det gør da ej når jeg lige at få sagt, hvorefter himlen så åbner sig, "jo se mor, meget regn"

bum ja lad os skynde os hjem, lige som vi kommer hjem, stopper regnen, altså come on.

Lettere forkvalmet for jeg serveret isabellas leverpostej, som hun så stolt selv har købt, øv hvor det stinker når man har kvalme. Og tror i så tøsen gad spise det, næ nej hun ville da have mors mad😳😝

Hun begynder at lege og gemmer sig bag vores store gyngestol, og på et tidspunkt bider hun i den, hvor hendes mund må være smuttet, for inden jeg ser mig om, skriger tøsen i vilde sky og der er mega meget blod ud over det hele, både hende og stolen.

Får hende ud i køkkenet og prøver at fjerne blod, så jeg kan se hvor galt det er, er i nu vilde sådan en læbe kan bløde meget.

Med hjælp fra en klud kan jeg se hun har bidt hul i læben, så vi må bare holde den på.
Isabella mener så vi skal smøre creme på, for det mener hun man skal på alle sår, fordi vi smurte kløstillende på hendes myggestik i sommers.😂😝 Så hjemme ved os er creme helt magisk. Men hun fik det dog ikke på læben.

Nu er hun gået kold, og sover middagslur, og jeg er gået kold på sofaen, med vild med dans fra igår, og lidt vindruer.

Hold nu op, jeg håber resten af dagen, bliver mere rolig, ser allerede frem til min seng kalder i aften.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer