En smuttur til Holstebro.

Isabella og jeg, har været en tur i Holstebro idag.

Først til ørelægen med hende, og det må jeg godt nok sige, at det var da godt nok et fantastisk sted, super professionelt, og meget ordenligt. Jeg var virkelig imponeret. Vi starter med at komme ind, og køre hendes sundheds kort igennem, hvor vi bliver bedt om at følge gangen, hen til de grønne stole, vi går ned af en lang gang, og møder sorte, pink og blå stole, og til sidst de grønne stole.

Her venter vi lidt, og jeg har tasken fyldt med mad og legetøj, fordi jeg tænker vi skal vente lang tid, det er man jo vant til, men præcis på vores tid, kommer vi ind til den sødeste ørelæge, som taler med rolig og smilende stemme til Isabella. Og hun forklare os, hvordan vi stille og rolig skal vende Isabella til Briksen inde i behandlings rummet.

Inde på briksen, fik Isabella nogle klodser at lege med, af lægen, og sammen kiggede de på mikroskopet, og lyset det lavede. Og derefter fik lægen lov til at undersøge hendes ører så fint.

Hun fik og målt trykket i ørerne, og det var hun lidt mere utilfreds med, men jeg skulle også holde hendes hoved, så hun ikke flyttede det, og det vil frøkenen altså ikke have.

Hendes øre var fine, men det var lidt væske, og det kunne tyde på, der havde været mere i dem. Så vi skal bare holde øje med dem.

Efter der, skulle vi finde ud af hvor min Akasse lå, og da den var nem at finde, havde vi lidt tid, til at gå lidt rundt i byen.

Her kigger Isabella for første gang på fisk, mens hun gufler et pølsehorn.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer