En tåre triller.....

Ned af min kind, jeg har følelser langt inde i hjertet, som jeg engang imellem lukker op og kigger til.

Jeg gør det gerne i en stille stund, en stund hvor jeg har brug for at mærke efter at det er okay at føle livet kan være hårdt.

Føle at livet har en mening, jeg ved ikke altid hvad den er, men den er der sikkert et sted. Måske en dag jeg finder denne mening for livet har jo en mening ikke???

Hvad var det nu meningen var at hun skulle komme for tidligt, eller at jeg skulle være så syg, at man ikke tør prøve det hele igen.

Jeg forstår det stadig ikke, og efter at have læst dette. Så ved jeg ikke er alene, men ved i hvad meningen var med det?

Jeg tillader mig selv, at åbne for min private boks, den der boks hvor det hele er gemt, men ikke glemt. Den boks der viser hvor alene jeg var, men alligevel med mange omkring mig.

En dag håber jeg, at jeg kan forklare, at der var en mening med det, men lige nu tillader jeg mig at en tåre triller ned af min kind.

Dig der forstår dette, har prøvet hvad jeg har prøvet, eller noget lignede. For ingen har prøvet det samme, ingen kan forklare hvad meningen var med det, men der var en mening. Måske.

En tåre triller, jeg ved min boks, i ved den der private boks, ja den blev idag lukket op. Nu skal den lukkes igen, og jeg kysser hende derfor let på hendes kind, og lukker den i og tænker der var den der mening.

Du ved meningen med livet.

 

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer