Er der en voksen? ?

Det er ikke mere end et par dage siden, at mange af os så hvordan, nogle børn har det i nogle dagtilbud. Hvor voksne er tydeligt presset og ikke har overskuddet til vores kære små.
Det var en meget hård udsendelse at se, og det er også noget skal gøre noget ved, så langt er vi alle vist enige. Vi vil gerne vores børn det allerbedste og vi ønsker at dem der tager sig af vores børn og ønsker at gøre det godt.
Jeg mener at den bedste måde de kan passe på vores børn, er hvis de har de rette betingelser, altså at de er nok personale, til at give den rette start på morgen, få sagt farvel til mor og far og blive trøstet når man klemmer fingeren, men det er også vigtigt de har hvad de skal bruge for at tage sig af de sårbare børn, de vilde og de stille.
En ansat skal kunne rumme mange børn med mange forskellige problem stillinger, lad dem nu gøre deres arbejde. Lad dem nu få nok mandskab og penge til at alle børn kan vokse op med tryghed.
Tænk hvad vi kan udrette med de børn i fremtiden, hvis de er blevet hørt, set og har fået lov at lege, at de har lært alverden sanglege, været på tur og haft en god barndom.
Der er ikke noget værre for en forældre ikke at vide hvordan ens barn er kommet til skade, eller hvorfor han er blevet bidt igen og igen.
Eller bare at skulle forlade et grædende barn og morgen uden nogen der kan vinke sammen med hende.
Lad os nu finde de voksne, giv dem en masse ressourcer og få styr på det der kan blive så godt.

Idag går lige nu rigtig mange forældre ude på gaden igen og fortæller hvad vi har brug for, lyt nu til dem, det er dem med børn og dem der arbejder med børn der ved hvor behovet er.
Det er ikke lige her på det her sted der skal spares, kom nu ind i kampen og lad os give vores børn et trygt Danmark, hvor de kan finde en voksen til at vinke.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer