Er lidt grøn....

For dem der ikke vidste det, ja så bor jeg jo ved vestkysten, nærmere betegnet Ringkøbing, og det er en så skøn og dejlig by, og jeg kan virkelig godt lide at bo her, og glæder mig især til at flytte i vores nye hjem. Jeg har også lært nogle fantastiske søde piger at kende i mødregruppe, og vi har sku en dejlig liv heroppe. Men resten af min familie bor på sydfyn, og det er jo mega langt væk.

Men derfor kan jeg godt blive lidt grøn af misundelse, når man ringer hjem, og hører hvordan min mor, min veninde, eller hun er nok nærmere hele familiens veninde/ven og min lillebror, bare hygger og griner vildt sammen. Jeg under dem det helt bestemt, men jeg følte mig sådan lidt mærkelig til mode, fordi der foregår et helt liv derhjemme som jeg ikke er en del af mere. og det er jo mig der har valgt at det skal være sådan, den kan bare godt være svær at sluge nogen gange, måske fordi det stadig er så nyt at bo herover.

Skal bestemt også lige vende mig til at min mor og min veninde er blevet veninder, og det er da bare dejligt de kan snakke sammen. Men ja jeg blev sku lidt mundlam, da jeg ringede til min mor, jeg ringede til hende fordi jeg savnede hende, men fik hvis slet ikke sagt det jeg gerne ville, fordi de havde der eget lille grineflip, og det lød mega sjovt, og man skulle nok have været der, men det er jeg altså ikke.

Så jeg skal vel bare lære, at hele livet drejer sig ikke om Lisbeth ;-) Ej det er nok bare savn til dem derhjemme på Fyn, så jeg glæder mig til at komme hjem i februar, og fejre min venindes fødselsdag, hun vil gerne have en lagkage med kinderchokolade, så jeg er lidt i gang på google for at finde en opskrift, eller nogle billeder af nogle flotte kager :-) Vi har begge nogle maver der er glade for Kinderchokolade.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Rita,
Jeg kender virkelig følelsen. Jeg er også flyttet til midtjylland fra sydfyn, hvor hele familien og veninderne er. Jeg har tit haft en følelse af, at være "erstattet" af mine veninders nye veninder. Der er sneget sig lidt misundelse ind, men jeg ved det er savnet til mine veninder der spiller ind. Det kan til tider være svært at takle. Og ja, man har selv valgt at flytte, men derfor er det i mine øjne stadig helt okay følelser, når man er så langt fra alle.
altmedhjertet.blogspot.dk