Et bryllup, som man selv ville have det.

Dagen igår var helt igennem fantastisk, og det var så smukt, og godt. Ja jeg kunne blive ved, for det var virkelig en dag der var stor på alle måder, og en dag fyldt med hygge for både store og små.

Igår var dagen, hvor vores vennepar her i Ringkøbing, sagde ja til hinanden, vielsen blev holdt udenfor, og selvom det var ret køligt, så var det dejligt at høre dem sige ja til hinanden.
Og man skulle ikke have troet, at blot ikke engang et døgn før havde bruden haft sig en tur på operationsbordet. Jeps en bryllupsuge med drama, og stress for familien, men de klarede den, og bruden havde det godt og var frisk til at blive gift med hendes eneste ene.

Bruden er virkelig en der betyder alverden for mig, og derfor er jeg så glad for vi måtte dele den dag med dem, og vores børn der er meget jævnaldrende leger så godt sammen, faktisk så godt, at vi kun så Isabella når hun var tørstig eller sulten, for ellers rendte hun rundt sammen med hendes bedste ven.

Vi fik den lækreste brunch fra koksusgård, ej hvor det smagte og jeg gik to gange og begge gange med en fyldt tallerken, der var en laks som bare smeltede i munden, årh den kunne jeg nemt havde spist meget mere af.
Senere på dagen fik vi det bedste kagetapas, og dem der følger mig på Instagram, ved at jeg elsker hendes kager, udover de små kager, havde brudens svigerinde lavet cheesecake, som bare smagte fantastisk, den var virkelig god, og fik mig til at tænke hvorfor laver jeg dog aldrig det, det havde Morten så også tænkt, og derfor skal jeg nok snart igang med at prøve det.

Ungerne kunne hele dagen bruge en masse krudt på en hoppepude, og der var Isabella en del gange, Viktor var ikke så tryg ved den, og gik ikke længere op på den end at man hele tiden kunne nå ham. Ellers brugte han en del tid på at lege med biler inde i det store telt hvor vi sad, hvor der var hyggeligt og smukt.

Vi sluttede dagen af med pølsevogn, og Viktor åd hurtigt to pølser og brød, så det var lige ham, moren og faren var faktisk ikke vanvittig sulten, tror måske det havde noget at gøre med alle de kagehapser vi fik spist, men skidt med det, en hotdog kan man altid klemme ned.

Det var et utraditionelt bryllup, men lige min stil, nemlig ikke så højtideligt og mega smukt. Og faktisk fik jeg Morten mening om, at et havebryllup da godt kunne gå, manden der ellers altid har sagt at det bare skulle være mig og ham på rådhuset med et par vidner.
Så måske efter 5 års forlovelse er der håb forude🙈

Det var bestemt to trætte børn at tage med hjem igår, og ikke særlig nemme børn at få hjem, men det lykkes og de faldt ret hurtigt i søvn. Viktor havde en enkelt skrigetur efter et par timers søvn, men gik hurtigt over, og så sov Viktor da lidt længe til morgen, og Isabella sov rigtig længe. Dagen idag har været hård for os alle, fordi vi trætte og så kan man nemt skændes, men ikke værre end det hurtigt går over.

Har siddet idag, og mindes den gode dag igår, og været taknemmelig for mange ting❤️
I får lige nogle billeder af dagen igår, dog ikke nogle af brudeparret da jeg synes de har ret til det privatliv☺️

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer