Et halvt år.

Min dejlige pige er var igår et halvt år, er det ikke utroligt, der er sket meget siden jeg fødte hende, og hver dag sker der noget nyt med hende og det hele går så stærkt, det tror jeg alle forældre kan nikke genkendende til.

Selvom Isabella er et halvt år, så svare hendes udvikling kun til hendes korrigeret alder, altså den svare til de 4,5 måned hun er hvis man tæller fra den dag hun skulle have være ankommet. Hun er en lille pige og vejer 5700 gram, og er 62 cm, så en lang smal pige, det faktisk rigtig svært at finde tøj til hende der passer bare en smule til hende. Smallstuff bodyer sidder godt, fordi de er lange og smalle.

I torsdags var vi på Herning sygehus med hende, og det gik som faktisk godt, hun gad bare ikke finde sig i at blive undersøgt, og skreg hele tiden imens, men hendes gode læge fik gjort sit arbejde alligevel, og vi skal se på til december for at se om hun ikke får hentet lidt mere med motorikken og vægten.

Så jeg er begyndt hver formiddag og lave faste øvelser med hende, og tænker på at takke ja til at få tilknyttet en fys. til at hjælpe med øvelser. Og så skal vi sørge for at hun spiser så meget hun kan, men hun er jo en bestemt lille frøken og bare idag er hun hverkan fan af sin grød eller sin flaske. Så lige idag er jeg en fortvivlet mor, der håber at når bebsen vågner fra sin lur at hun er sultent.

Er der nogle af jer, der har haft eller har børn der er bagud med motorikken? Skriv gerne en kommentar forneden her.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer