Faktisk en god ide.

Jeg sidder virkelig og overvejer om det kunne være en god mulighed at skifte min gamle telefon ud med en anden brugt iphone,

Jeg har haft min telefon i lang tid, den har holdt rigtig godt, og det gør den stadig, der er mange gode timer tilbage i den. For den fejler faktisk ikke noget, andet end den er gamle.

I og med jeg har fået den nye ipad, kan jeg godt mærke, at min iphone ikke helt kan følge med den.

Så det er da helt klart en mulighed at finde en blandt alle deres brugte iphones,

køb brugt iphone her

http://2ndbest.dk
Det er jo faktisk ret smart at man kan sælge sin gamle telefon, og så købe sig en nyere brugt model, og det gælder også computere, samt andre mærker end lige iphones.

Man kan inde på deres side, også finde tilbehør, som nye lader og panserglas, ser der tænker jeg at det da nok var en ret god ide, at skifte til. Især på ipaden, for den sidder Isabella da med for at se postmand Per, men når den slutter kan hun godt finde på lige at smide den fra sig, og det kan jo gå galt.

Jeg kunne godt tænke mig en iphone 6, og det smarte er at du kan vælge om den skal være lettere brugt eller som ny. Samt vælge størrelse af GB og farve, så det er jo ligesom en hvilke som helst anden webshop.

Idag kan man jo købe alt brugt, så hvorfor ikke også ens telefoner. Jeg synes det er smart at man kan sælge den telefon man ikke skal bruge mere, og så købe den nyere model som passer bedre til det man gerne vil have :-) Så hvorfor ikke vælge sådan en af deres telefoner.

Sponsoreret.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer