Familietid, så det skal være nemt.

Sponsoreret.

Tænker at de fleste kender til at have en travl hverdag, hvor der ikke er den samme tid til at stå i køkkenet, eller til at være sammen med familien, fordi man netop står i køkkenet for at lave et ordenligt måltid mad, uden at det bare bliver rugbrødsmadder, for selvom disse er gode, så er det engang imellem rigtig godt at få hjælp til maden af nogle andre.

Herhjemme er det nok mest mig der vælger take away og det der er ikke ret tit, men nogle gange så gider jeg bare ikke det der madlavning, og når jeg så måske er mega træt efter en lang nat uden ret meget søvn, eller vi er syge.

Ja altså for nu at være helt ærlig så er der jo mange undskyldninger for ikke at stå i det køkken der altid, og selvom jeg elsker at lave mad når tiden og roen er der til det. Så elsker jeg også at man bare kan gå på nettet og finde den slags mad, man har lyst til, og så kan puff er der levering af mad lige til ens dør, nemmere kan det jo ikke være.

Tænker faktisk det sværeste kan være om man kan bestemme sig til alt det der pludselig er at vælge imellem ;-) eller er det kun mig der har det problem.

Herhjemme er det noget særligt når vi bestiller mad ude fra, ungerne synes det er lidt spændende og vi kan tage en slapper uden madlavning og heller ikke den store opvask, så det er klart den løsning vi vælger når tingene bare er til at det skal være nemt.

Måske er det faktisk mest i det mørke måneder vi bestiller mad. hmm ja det tror jeg faktisk.

Hvor er jeres familiens vaner med take away mad?, og hvor tit gør får i mad ude fra?


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer