Familietur i Legoland.

Sommeren er jo over os, eller nogle steder er den, for her i Ringkøbing har vi ikke set meget til sol og temperatur over 20 grader, vi har nogle dage her og der.
Men om sommeren er det jo også højsæson, til at tage på alverdens udflugter, og det var vi i søndags, med det meste af min familie, jeg var ret glad for at have nogle ekstra arme og øjne med for at holde styr på Viktor, og det var slet ikke slemt, han var ret god til at blive siddende i klapvognen når han skulle det.

Det var så fedt se ham prøve en masse forlystelser for første gang, men det mindst lige så fedt at se ham opleve akvarierne for første gang, hvordan han pegede rundt og oplevede alle fiskene.

Isabella hun var bare klar til at prøve en masse, og hun elsker karruseller ligesom sin mor, hun var med mig oppe i dragen, og vi sad tæt og holdte om hinanden, men hun grinte hele vejen og ville gerne prøve en gang mere. Det er fantastisk at hun havde det så sjovt og nød det hele, og gjorde det hele værd for moren, at bruge penge på sådan en tur.

Vi havde en skøn dag, og nåede faktisk ikke helt rundt i hele parken, tiden gik så stærkt, og inden vi så os om, så havde alle forlystelserne lukket.

Det var to trætte unger jeg havde med hjem, og aldrig har putningen med Viktor været så nem, tænk hvis det var sådan hver aften.

Inden længe skal ungerne hentes, for nu har de sommerferie, første uge er sammen med deres mormor og morfar, og ugen efter er det sammen med mig, hvor vi skal på camping, håber vi får en del bedre vejr end det vi har nu.
Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer