Feriens slutning.

Netop nu, nyder ungerne de sidste feriedage, inden at hverdagen for alvor går i gang. Viktor har haft 3 ungers ferie, og Isabella har haft 2,5 uges ferie, hun skulle nemlig lige have de sidste par dage i hendes gamle børnehaven,

Ungerne har haft en uge med dejlig kvalitetstid sammen med deres bedsteforældre, det er så dejligt at vi har nogle forældre der gider hive en uge ud og være sammen med ungerne, og ikke mindst hjælpe os i den her periode hvor arbejde og børn ikke helt når sammen i en højere enhed. Det bliver heldigvis bedre til næste år, hvor der kun er 1 lukkeuge i børnehaven, men det skal jo ikke hedde sig, at hvis de stadig gerne vil holde ferie med dem, så må de da hjertens gerne det, for børnene elsker det helt vildt.

Jeg havde ferie sammen med børnene i uge 30, hvor vi tog turen til langeland, hvor vi havde været så heldig at holde en uges ferie i mine forældres campingvogn. Vi holdte ferie sammen med min søster og hendes familie, rigtig hyggeligt, og helt nede på jorden hvor vi bare var sammen. I min optik den bedste slags ferie der findes.

jeg nød virkelig at være på camping med ungerne, så meget at jeg selv ønsker en campingvogn, tør bare ikke køre med sådan en, og det er altså en væsenlig detajle hvis man har en campingvogn.

I den kommende uge starter Isabella i den nye børnehave, og her har jeg 4 dage til at køre hende ind, og forhåbenligt går det så godt, at jeg med ro i sindet kan tage københavn på tøsetur, og event på Ciff 2019.

Og så står den næste uge også på, at blive skoleklar, tada, jeps jeg skal nemlig af en alder på 34 år igen gå i skole. Men det vil jeg fortælle jer mere om i et andet indlæg for ellers bliver dette ret så langt.

Her til slut får i lige nogle billeder, fra ferien, men skal vist høre om min søster har flere, for jeg har faktisk ikke taget ret mange.

Nyd jeres weekend.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer