Finde den sidste energi.

Nogle dage synes jeg godt nok er tunge at komme igennem, og denne her uge har bestemt ikke været en undtagelse.

Isabella er igang med at få nye kindtænder, og er derfor lettere pylret, og vil bare gerne have sin mor og helst være oppe ved mor. Faktisk virker hun mere baby agtig i hendes opførsel, og ved godt det er fordi hun har ondt, og tænderne gør ondt.

Men hold nu op det kan godt være hårdt, når kvalmen sidder helt oppe i halsen, og man kan mærke at man bare skal sidde helt stille for ikke at den kommer farende.

Jeg slapper så meget af jeg kan, imens hun er i dagpleje, så jeg kan hive den sidste energi frem til at være en god mor, og er der mere energi, så også en god kæreste.

Man kan godt føle sig som en kæmpe belastning for ens omgivelse, når man ikke er som man plejer. I denne her uge er cola, og vindruer min eneste redning fra kvalmen, og det holder den i skak så jeg kan være til og være mor, kæreste og Lisbeth.
Men en helt anden sag er mit bækken, for av for pokker mit haleben og min symfyse, det er så ømt at jeg til tider går som en der har tisset i bukserne.

Men idag henter Isabellas far hende fra dagpleje, og det gør at jeg har ekstra energi, som normalt bliver brugt på at hente hende. Og derfor bliver de forkælet med pandekager når de kommer hjem, det gjorde de også sidste fredag hvor han også hentede hende, og den lille tøs hun elskede det.
Sådan nogle små øjeblikke, hvor man ikke føler sig som den værste mor, eller kæreste, er det der gør jeg kommer igennem de hårde dage.

De er jo mit et og alt de to, og snart har jeg 3 personer som er alt. men så det også slut ;-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer