Forbereder til fødselsdag.

Reklamelinks.

Det er så sjældent at vi holder fødselsdag, herhjemme hvor vi bor, ofte tager vi jo hjem til fyn og er altid tvungen til at holde det os nogle andre, og selvom jeg holder det hjemme ved mine forældre, så er det bare ikke det samme, som at kunne holde det hjemme i egne omgivelser. Så sidst vi holdt fødselsdag herhjemme er for 3 år siden, til Isabellas 1 års fødselsdag, så det er dejligt at familien gerne vil tage helt herover for at fejre hende og M.

Men når jeg så endelig kan fejre dem herhjemme, så har jeg jo lyst til at gå bageamok, og pynte amok, og jeg kommer jo nok til det alligevel, for jeg kan jo ikke lade være, min plan indtil videre er, at jeg skal lave romkugler( Isabella elsker romkugler) og Muffins(ordre fra Isabella) og så nogle cookies, nemlig de her Havrecookies, de smager helt vildt godt, og har ikke lavet dem længe.

Vi har inviteret til om eftermiddagen, og overvejer stærkt at proppe lidt mad, altså rigtig mad og ikke kun kager ind i menuen, fordi det jo nok kommer til at gå hen over aftensmaden, så kan folks selv vælge hvor sunde/ usunde de vil være.

Og jeg kan jo altid vælge at lave noget som kan fryses ned igen til madpakker.

Jeg har købt en masse pynt ind til fødselsdagen, og selvom vi også skal fejre M, så har han givet grønt lys for at jeg må gå pynte amok.

Glæder mig til at se hendes lille ansigt, når hun ser alle ballonerne.

I år er det My little pony tema

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer