Forkælelse til Mor.

Forleden dag havde jeg en rigtig øv dag.

Havde lige redt mit hår og der faldt bare store totter hår ned, øv hvor er det altså bare træls. Kom op og brokkede mig til min kære mor, og sagde at det blev mega træls at skulle kigge tilbage på billeder fra dåben, vi skal holde imorgen Søndag, og bare se de der mega høje tindninger, altså mere end normalt.

Min søde mor forbarmede sig over mig, og gav mig en klipning ved hendes frisør. Og jeg siger jer, at det virkelig var en time i himlen, hold nu op det var lækkert, og den her mor her skulle virkelig anstrenge sig for ikke at falde i søvn, for Isabella har været syg de sidste 2 dage, med hoste og feber.


Fik først en dejlig nakkemassage, så skulle jeg have vasket håret, og tror i så ikke, at det var en massagestol man sad i, imens man fik vasket hår, årh det var så skønt. Og jeg var mega tæt på at falde i søvn.

Det var virkelig lækre omgivelser, følte mig så godt tilpas.

Vi skulle jo have lavet en frisure som kunne skjule de ekstra høje tindinger, og hende der klippede forslog pandehår, og først tænkte jeg åh no, no way.

Men så tænkte jeg. Hvad pokker jeg gør det sku. Og jeg må faktisk sige at jeg er altså ret så glad for det. Skal lige vende mig til det, men det er helt klart bedre end det andet. Så nu får jeg da nogle gode billeder, som jeg ikke væmmes over, altså med mit hår ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer